Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'deki CHP'liler adalet için yürüyecek

Çeşme'deki CHP'liler adalet için yürüyecek

CHP Çeşme İlçe Başkanlığı üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne destek vereceklerini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 27.06.2017 - 11:52

CHP Çeşme İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran, Belediye Meclis Üyesi Banu Ayhan ve partililer katıldı. Başkan Dalgıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürdürdüğü 'Adalet Yürüyüşü'ne iki kez katıldığını belirterek, bu bayramın kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti. Dalgıç, "Genel Başkanımızın 'Adalet Yürüyüşü' devam ediyor. Sayın Genel Başkanımız İstanbul'a yaklaştığında yanında olmak için bir program yapıyoruz.

Çeşme'den çok sayıda katılımla 'Adalet Yürüyüşü'nde yer alacağız. Çeşme'nin duyarlılığı her zaman yüksektir. Sayın Genel Başkanımız verdiği demeçlerde, 80 milyon için adalet vurgusu yapıyor. Bizler de aynı düşüncelerle kendisinin yanında yer alacağız. Umuyorum ki, bir başka bayramda, daha özgür, daha demokratik, insan haklarının ön planda olduğu, adaletli bir sistem içerisinde bayramlaşırız. Bu temennilerle herkesin bayramını kutluyorum" diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran da yürüyüşün tüm Türk milleti için yapıldığını söyleyerek "Bugün, şeker tadında güzel bir bayramda, adalet için, adaleti aramak için yürümek zorunda kalmayacağımız güzel günler dileğiyle ilçe binamızda partililerimizle bayramlaştık. Biz de Çeşme olarak bu yürüyüşe destek olacağız. Çok yakında, kalabalık bir şekilde Genel Başkanımızın yürüyüşüne katılacağız. Umuyorum ki, bu yürüyüşün sonunda amaca ulaşılır ve bir gün herkese gerekli olacak olan adalete kavuşuruz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.