Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7988
%0.19
Altın 2.495,790
%0.45
Bist-100 9.480,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme esnafından 'Siyah İnci'ye teşekkür

Çeşme esnafından 'Siyah İnci'ye teşekkür

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Ildır Mahallesi'nde çekimleri devam eden Siyah İnci dizisinin setini ziyaret ederek, Çeşme'nin tanıtımına katkıda bulundukları için teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 07.10.2017 - 11:57

İzmir'in Çeşme ilçesi İldır mahallesi, Alaçatı ve Dalyan'da çekimleri yapılan Siyah İnci adlı dizinin, ilk iki bölümü televizyonda yayınlandı. Yayınlanan her iki bölümde de Çeşme'nin merkez ve mahallerinden görüntülerin yer alması ve dizide sık sık Çeşme ve Ildır'ın adının geçmesinin, ilçenin tanıtımı açısından memnuniyet verici olduğunu ifade eden Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, dizinin setini ziyaret ederek, Yönetmen Erol Özlevi ve Yapım Koordinatörü Sezgin Acuner'e teşekkür etti. Köfüncü, yönetmen Özlevi ve koordinatör Acuner'e Çeşme esnafı adına çiçek verdi. Köfüncü, "Ildır'da arka arkaya dizilerin çekilmesiyle bu bölgede farklı bir ekonomik girdi de sağlanıyor. İnşallah bu dizilerin devamı da gelir. Çeşme, festivalleriyle, spor aktiviteleriyle adından çok söz ettiren bir yer. Şimdi de bu bölgede çekilen dizilerle adından söz ettirmesi bizleri sevindiriyor. Sizleri Çeşme'de ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

Dizinin devam etmesi durumunda önümüzdeki sezonda da Çeşme'de olacaklarını ifade eden Yapım Koordinatörü Sezgin Acuner, "Çeşme'nin hangi bölgesinde çekim yaptıysak, misafirperverlikle karşılandık. Ildır halkı, her konuda bize destek oldu. Biz, çekimler boyunca halkla bütünleşiyoruz. Bazı dizilerde, dizinin çekildiği yerlerin ismi geçmez. Ama bu dizide, Çeşme'nin de,Ildır'ın da adı sık sık geçiyor. Ayrıca Alaçatı'da çekim yaptıysak, Alaçatı'nın ismi geçiyor. Buna özen gösteriyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.