Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme TOKİ'de 30 Aralık'ta kura çekilecek

Çeşme TOKİ'de 30 Aralık'ta kura çekilecek

İzmir'in Çeşme ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptırdığı konutların hak sahipleri, 30 Aralık'ta noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek. Noter huzurunda kuralar çekilecek

  • Ege Postası
  • 15.12.2016 - 11:31

Çeşme'de 1. Etap ve 2. Etap başvuruları tamamlanan TOKİ konutları için 30 Aralık Cuma günü saat 10.00'da, Kaymakamlıkça belirlenecek bir yerde noter huzurunda çekiliş yapılacak. Kura çekim işleminden sonra kesinleşmiş noter onaylı listeye göre sözleşmelerin imzalanacağı bildirildi.

TOKİ'den Çeşme Kaymakamlığı'na ulaşan yazı üzerine bir açıklama yapan AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Alparslan Ertürk, "Zamanında, gerekli şartları taşıyan, üzerilerine kayıtlı gayrimenkulleri olmayan aileler paralarını yatırdılar ve hak sahibi olarak bugüne kadar beklediler. 30 Aralık'ta kura çekilecek. Aralık ayı sonunda müteahhit firma TOKİ idaresine teslimatı yapacak. Teslimat süresinin iki ayı bulmasını bekliyoruz. TOKİ idaresi, yapılan evleri, oda oda kontrol ederek müteahhit firmadan teslim alacak. TOKİ, bütün inşaatı teslim alıp, hak sahiplerine tam ve eksiksiz olarak teslim edecek. Hak sahipleri, doğal olarak bu süreci beklemek zorundalar. Ama kura sonucunda evleri belli olacağı için, sadece teslimatı bekleyecekler. Hak sahiplerinin mart ayında evlerinde oturmaya başlayacaklarını umuyorum. İlçe teşkilatı olarak teslimat süresinin kısalması için de elimizden geleni yapacağız. İnsanların bir an evvel kiradan kurtulmalarını istiyoruz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.