Dolar 32,5343
%0.27
Euro 34,8840
%0.47
Altın 2.488,650
%1.07
Bist-100 9.565,00
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çevre katliamında pes dedirten görüntüler

Çevre katliamında pes dedirten görüntüler

İzmir’in Urla İlçesi’nde ormanlık alanlara atılan çevresel atıklar dağ gibi birikti. Atıklar arasında, tuvalet klozeti, yatak, araba lastikleri ile inşaat molozları bulunuyor. Burası Urla ormanları

  • Ege Postası
  • 20.07.2017 - 14:02

İZMİR- Urla’nın cennet köşelerinden, Kuşçular,Malgaca,Torosan,Özbek, Gülbahçe, Bozavlu ve Çeşmealtı mahalle ve köylerinde bulunan ormanlık alanlardaki cennet köşeleri inşaat ve evsel atıkların tehdidi altında.

Bu alanlarda bulunan orman ve makilik alanlar inşaat atıklarınla kirletiliyor.Bilinçsizce bırakılan atıklar cam şişeler,boya atıklar ,kağıtlar,lastikler,sünger yatak atıkları yangın tehdidi ve çirkin görüntüler oluşturuyor.

Bu bölgelerin civarında yapılan siteler ve milyarlık villaların inşaat atıkları orman içlerine ve makilik alanlara atılıyor. Özellikle mersin boğazı ve deve deresi mevkii yol kenarları çam ağacı ,defne ve çınar ağaçlarından oluşan cennetten bir köşe. Dere yatağı yol kenarları inşaat atıklarından geçilmiyor.En küçük bir kıvılcım bu güzellikleri yok edebilir. Çevre sakinleri yetkililerin bu yörelerde denetimler sıklaştırılmasını, atıkların bir an önce temizlenmesini ve atanların tespit edilip ceza yazılmasını istedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.