Dolar 32,5135
%-0.1
Euro 34,7838
%-0.24
Altın 2.427,060
%-0.13
Bist-100 9.713,00
%0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ceylin ölüme giderken...

Ceylin ölüme giderken...

Ödemiş'te, komşusu tarafından, 500 lira fidye isteme planıyla eve çağrılıp başına kutuyla vurularak öldürülen 10 yaşındaki Ceylin Atik'in, son görüntüleri ortaya çıktı. İşte vahşet kurbanı kızın son görüntüleri

  • Ege Postası
  • 16.06.2017 - 09:03

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde komşusu tarafından öldürülen 10 yaşındaki Ceylin Atik'in son görüntüleri ortaya çıtktı. Ceylin'in katil zanlısı Ş.T.'nin evine girmeden önce yakındaki bir apartmana ait güvenlik kamerasınca görüntülendiği belirlendi.

Ödemiş 50'nci Yıl Ortaokulu öğrencisi olan anne ve babası boşandığı için dedesinin büyüttüğü Ceylin Atik, 10 Haziran cumartesi günü, arkadaşlarıyla oynamak için gittiği Cumhuriyet Mahallesi'nde evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'nda kayboldu. Eve dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik torunlarını bulamayınca, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin'in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi.

Bu arada arama çalışmaları sırasında dede Mustafa Atik'in telefonuna, 'Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz' yazılı mesajın gelmesi üzerine Ceylin Atik'in kaçırıldığı anlaşıldı.

CESEDİ SANDIKTA BULUNDU 
Polis, istihbarat çalışmasıyla Ceylin'in en son parkın yanındaki Şengül Sokak'taki bir apartmanın dördüncü katındaki komşuları oto tamircisi 33 yaşındaki S.T. ve ev kadını 30 yaşındaki Ş.T. çiftinin evinde su içerken görüldüğünü belirledi. Bunun üzerine, geçen pazartesi günü çiftin evindeki aramada, talihsiz Ceylin'in cesedi, sandık içerisinde bulundu. Olayla ilgili S.T., Ş.T. ve annesi R.Ö. tutuklandı. Ş.T.'nin, mağazalara olan 500 liralık taksit borcunu ödeyemediği, küçük kızı, dedesinden 500 lira fidye isteme niyetiyle eve çağırdığı, ağzına havluyla bastırdığı, bayılınca da başına makyaj kutusuyla vurup öldürerek sandığa sakladığı ortaya çıktı. 

SON GÖRÜNTÜLER

Tüyler ürperten bir cinayete kurban giden, yakınlarını yasa boğan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in son görüntüleri ortaya çıtktı. Ceylin'in katil zanlısı Ş.T.'nin evine girmeden önce yakındaki bir apartmana ait güvenlik kamerasınca görüntülendiği belirlendi. Görüntülerde Ceylin'in tek başına olduğu olduğu görüldü. (DHA)

Ceylin'in katil zanlıları tutuklandı

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.