Dolar 32,5497
%0.19
Euro 34,9355
%-0.1
Altın 2.442,300
%0.25
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Aliağa'ya çifte kardeş

CHP Aliağa'ya çifte kardeş

İZMİR'de yerel seçimlerde yönetimin devredildiği 8 ilçe için çalışma başlatan CHP İzmir İl Başkanlığı, kardeş ilçe uygulamasına geçti. Bu kapsamda seçimi kaybeden Aliağa'nın kardeş ilçeleri Menemen ve Foça oldu.  CHP yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçe için harekete geçti

  • Ege Postası
  • 01.12.2016 - 17:01

İZMİR - CHP İzmir İl Başkanlığı, 2014 yerel seçimlerinde parti içindeki bölünmeler ve çekişmeler nedeniyle kaybedilen Aliağa'yı tekrar kazanmak üzere çalışma başlattı. Kaybedilen 8 ilçe için kurulan komisyonlarda yardımcı olmak üzere belirlenen kardeş belediyeler de yer aldı. Buna göre, Aliağa için de Menemen ve Foça Belediyeleri kardeş ilçe olarak tespit edildi. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Menemen ve Foça Belediye Başkanlarının da bundan böyle Aliağa ile daha yakın iletişim içinde olarak, Aliağa'nın ihtiyaçları konusunda işbirliği içinde olacağını söyledi. 

CHP'li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, iletişimin önemine değinerek, Aliağa'nın bu konuda şanslı olduğunu dile getirdi. Şahin, "Foça Belediye Başkanımla birlikte, birimiz üç dönem, birimiz dört dönem edindiğimiz tecrübelerle Aliağa'ya hep birlikte eğileceğiz. Eskiden işimiz Foça gücümüz Foça idi, eskiden işimiz Menemen gücümüz Menemen'di; şimdi bir de işimiz Aliağa, gücümüz Aliağa olacak" dedi.

CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise CHP'nin günümüzde en çok ihtiyaç duyulan parti olduğunu savunarak "Yarın hangi seçim olursa olsun, çok iyi şekilde bir refleksi harekete geçirerek birlik beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Bir parti çatısı altında olmadan hiçbir makam ve mevki olmuyor. Ulu önderimiz Atatürk'ün deyişiyle ‘Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük ihtiyacı olan parti' konumundayız. Büyük bir coğrafyada örgütümüzle beraber el ele verip yarın hangi seçim olursa olsun kazanmak için buradayız. Yorulmak yok. Bizim için hedef CHP'yi iktidara taşımak. En kısa zamanda hep beraber el ele emekçi Aliağa'yı iktidara taşıyacağız" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.