Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Balçova'dan öğrencilere en güzel karne hediyesi

CHP Balçova'dan öğrencilere en güzel karne hediyesi

CHP Balçova İlçe Başkanlığı, tatile giren öğrenciler ile velilerin yüzünü 'karneni getir kitabını götür' kampanyasıyla güldürdü. CHP Balçova İlçe Başkanlığı, yıl içinde bünyesindeki kütüphane ve ücretsiz yardımcı kitap dağıtımıyla da eğitime büyük destek oluyor. CHP Balçova'dan eğitime destek

  • Ege Postası
  • 09.06.2017 - 13:10

EGE POSTASI - 2016-2017 eğitim yılı sona erdi, öğrenciler karne aldı. CHP Balçova İlçe Başkanlığı, 'karneni getir kitabını götür' kampanyası düzenledi. Kampanyayla çocuklara kitap okumayı sevdirmek ve çocukların boş zamanlarını da okuyarak geçirmelerini sağlamak amaçlandı.

Okul önlerinde gerçekleşen kampanyaya velilerde büyük ilgi gösterdi. 1-8 sınıfları arası öğrencilere hikaye kitapları, CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve ilçe yöneticileri tarafından dağıtıldı.

Eğitime destek olmak adına uzun süredir çalışmalar yapan CHP Balçova İlçe Başkanlığı, bünyesinde bir de kütüphane barındırıyor. Veliler ve öğrenciler kütüphaneye gelerek istedikleri kitapları alıp okuyor, daha sonra yenileriyle değiştirebiliyor.

Ayrıca CHP Balçova İlçe Başkanlığı, maliyeti yüksek yardımcı kitapları da durumu iyi olmayan ailelere yıl boyunca ilçe binasından ücretsiz dağıtıyor.

İlçe başkanlığı kitapları, ilçedeki hayırseverlerden temin ediyor. 

CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, eğitime yönelik hayata geçirdikleri projeler için şunları söyledi;

"Öğrencilere hediye kitap dağıtımını eğitim sekreterimizin öncülüğünde başlamıştık. Karnesini alan öğrencilere hikaye kitapları hediye ettik. Yıl içinde yardımcı kitaplar test kitapları da dağıtıyoruz. Amacımız sadece öğrenciye hizmet etmek değil. Velilerin de yükünü hafifletmek. Ailelerin ve çocukların gözlerindeki pırıltı bizler için en büyük mutluluk. Öğrencilerin tatillerini boş zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini istiyoruz. Kütüphanemizde var. Öğrenciler veliler 365 gün istedikleri kitabı alabiliyor. Gelip değiştirebiliyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.