Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çeşme referanduma hazırlanıyor

CHP Çeşme referanduma hazırlanıyor

Çeşme CHP İlçe Örgütü, Anayasa değişikliği referandumu nedeniyle bir hazırlık toplantısı yaptı.

  • Ege Postası
  • 10.02.2017 - 19:02

Çeşme CHP İlçe Örgütü, yaklaşan ve Nisan ayından yapılması planlanan Anayasa değişikliği referandumu nedeniyle bir toplantı düzenledi. Burada bir konuşma yapan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, referandumun önemini herkesin iliklerine kadar hissetmesi gerektiğine vurgu yaptı. Dalgıç, "Çocuklarımız ve torunlarımız için, her zamankinden daha fazla duyarlı ve hareketli olmak, çok çalışmak zorundayız. Önce ailenizde, sonra sokağınızda, sonra da mahallenizde çalışmalısınız. İnsanlara, hukukun nasıl değişeceğini, Anayasa'nın nasıl değişeceğini anlatmak gerekiyor. İnsanlara anlatmamız gereken çok konu var. Çok çalışırsak, inanıyorum ki, ülke düzene girecektir. Şunu unutmayın ki, Türkiye Çeşme değil, Türkiye İzmir değil, Türkiye sahiller değil" diye konuştu.

CHP İl Başkan Yardımcısı Metin Güler de yaptığı konuşmada, Ankara'da yapılan Başkanlar Kurulu toplantısında referandumun startının verildiğini belirterek, "İl yöneticileri olarak ilçeleri ziyaret ederek, hem sizin görüşlerinizi, hem de ilin yapacağı çalışmaları sizlere aktaracağız. 'Hayır' kampanyasını, hayatın her alanında canlı tutulması, her arkadaşımızın bu konuda kendisini sorumlu hissetmesi gerekiyor. 12 Şubat Pazar günü büyük bir toplantıyla, Atatürk Kapalı Spor Salonunda 'Hayır' kampanyasının startını vereceğiz" şeklinde konuştu. 

CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran da, Türkiye'nin siyasi geçmişindeki ve geleceğindeki en önemli seçimlerden birisinin yapılacağını vurgulayarak şöyle konuştu:
"Bu seçimin, diğer seçimlerle hiçbir ilgisi yok. Bu seçimde kazanan ne CHP, ne MHP, ne AK Parti, ne HDP olacak. Parti rozetlerimizi çıkartarak, halka, niçin 'Hayır' dediğimiz anlatacağız. Bu bir memleket meselesi. Referandum çalışmamızı, laik ve demokratik Cumhuriyet'e inanmış vatandaşlar olarak yapacağız." (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.