Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de 'kısa film'li propaganda eğitimi

CHP'de 'kısa film'li propaganda eğitimi

CHP İzmir Parti İçi Eğitim Birimi, propaganda sürecinde sandık çevresi sorumlularının kapısını çaldıkları eve nasıl girebilecekleri yönünde diyalogların yer aldığı tiyatrocuların oynadığı kısa bir film hazırladı. Film Genel Merkez'den tam not alırken, tüm illere dağıtılacak. İzmir birimi hazırladı, tüm illere dağıtılacak

  • Ege Postası
  • 18.01.2017 - 11:47

EGE POSTASI - TBMM'de Anayasa Değişikliği Teklifi'nin görüşme maratonu sürerken, partilerde olası referandum öncesi alanda yapılacak propagandaya yönelik çalışmalar sürüyor.

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu haftasonu Ankara'da gerçekleşen parti içi eğitim koordinatörleri toplantısında olası referandum sürecinde sandık çevresi sorumlularına ev ziyareti yapmaları talimatı verirken, bu doğrultuda İzmir Parti İçi Eğitim Birimi'nden önemli bir çalışma geldi.

KISA FİLM HAZIRLANDI

"Komşunu tanı, onu dinle, hayatı paylaş" sloganıyla parti içi eğitim çalışmalarının sürdüğü İzmir'de, eğitim birimi tarafından tiyatrocuların oynadığı kısa bir film hazırladı. Filmde, alanda propaganda yapacak olan sandık çevresi sorumlularının kapısını çaldığı evde vatandaşla nasıl bir diyalog kurarsa içeri girebileceği, içeri girdikten sonra neler söylerse ikna edebileceği yönünde diyaloglar yer aldı. Filmde hangi üslup kullanılırsa kapının yüzlerine kapanacağına da detaylı bir şekilde gösterildi. 

TÜM İLLERE DAĞITILACAK

CHP İzmir İl Eğitim Birimi tarafından hazırlanan ve bir ilk olan kısa film, Aytuğ Atıcı'nın başında olduğu Genel Merkez Parti İçi Eğitim Birimi yetkilileri tarafından tam not alırken, filmin tüm illere dağıtılıp sandık çevresi sorumlularına izlettirilmesi talimatı verildi. 

CHP İzmir'de parti içi eğitim çalışmaları  İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen, Parti Okulu İzmir İl Koordinatörü Abdullah Aydemir, 1. Bölge'den Sorulu Eğitim Koordinatörü Tülay Bayır ile 2. Bölge'de Sorumlu Eğitim Koordinatörü Cahit Kişioğlu'nun koordinasyonun da yürüyor. 

Ankara'da Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı toplantıda İzmir adına Aydemir ve Bayır yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.