Dolar 32,5734
%0.3
Euro 34,8007
%0.2
Altın 2.505,250
%0.84
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de 'Liyakat' hamlesi

CHP'de 'Liyakat' hamlesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, temelleri atılan Liyakat Projesi'nin pilot şehir olarak İzmir'de uygulamaya geçmesi için İl Başkanı Asuman Ali Güven ile toplantı yaptı.  Toplantılar Ekim'de başlıyor

  • Ege Postası
  • 30.09.2017 - 09:15

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığında İl Başkanı Asuman Ali Güven ile projesini konuşan Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger CHP'nin üyelerinden genel başkanına tüm kadrosunun tek bir network’ta toplanacağı programın pilot uygulaması için Ekim ayında toplantılar yapılacağını söyledi.

Liyakat Projesi ile ilgili bilgiler veren CHP’li Vekil Erdal Aksünger, adı yönetişim olan Liyakat Projesi ile her üyenin istediği her parti milletvekili, belediye başkanı, il ve ilçe başkanları, meclis üyelerine rahatlıkla ulaşabileceğini, etkinliklerini takip edebileceğini, sorularını sorabileceğini belirtti. Yeni sistemde üyeliklerin de online olacağını, üyelik kartlarının da artık genel merkezde değil il ve ilçelerde bastırılacağını, sürekli online olarak güncellenen üye bilgileriyle de daha önce ortaya çıkan ‘mükerrer sorunların’ da ortadan kalkacağını kaydeden CHP İzmir Milletvekili Aksünger, tüm sistemin genel merkezde oluşturulan birimde görevlendirilecek bilişim ve yönetim uzmanları tarafından yönetileceğini dile getirdi. 

İZMİR EN UYGUN BÖLGE

Aksünger uygulamanın referandum öncesi aktif hale getirilmesinin planlandığını ancak yapılan çalışmalarla tarihini kongreler süreci ertesine ertelendiğini vurguladı. Projenin hayata geçirilmesi için İzmir'in uygun bir bölge olduğunu da belirten Aksünger, İzmir İl Başkanlığının da bu sürece destek olduğunu söyledi.

İl Başkanı Asuman Ali Güven ise konuyla ilgili Aksünger ve ekibine ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.