Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de 'Memleket için Umut Kongresi'ne İzmirli gençler damga vurdu

CHP'de 'Memleket için Umut Kongresi'ne İzmirli gençler damga vurdu

CHP Gençlik Kolları, 100 öğrenci topluluğuyla Ankara'da 'Memleket için Umut Kongresi'nde buluştu. Kongrede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da gençlere hitap ederken; Umut Kongresi”ne katılan Konaklı Gençler 17/25’in haftasını unutmadılar, unutturmadılar. CHP'de 'Memleket için Umut Kongresi'ne

  • Ege Postası
  • 19.12.2016 - 10:53

EGE POSTASI- Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde başlayan “Memleket için Umut Kongresi’ne CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz'ın katılım çağrısıyla yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yılmaz;  "Umut, evlatlarını toprağa gömen annelerin 'barış' demesidir" dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin ülkede son yaşanılanları değerlendirmek üzere Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılan “Umut Kongresi”ne katılan Konaklı Gençler 17/25’in haftasını unutmadılar, unutturmadılar.

Hırsızlıklarıyla meşhur çizgi film kahramanları olan Daltonlar, İzmir Konak Meydanı’ndan sonra bu kez Ankara Yenimahalle’de görüldüler. Malum haftanın yıldönümünde mizahi göndermede bulunan gençler Ankara halkının şaşkın bakışları içerisinde gün boyu sokaklarda gezdiler. Ardından kongrenin yapılacağı alana giren gençler alkışlar eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Büyük ilgi gören daltonları salona gelen CHP Genel Başkan'ı Kemal Kılıçdaroğlu da gençlerin yaptıkları bu göndermeli eylem için tebrik edip  gençliğin her zaman bu tarz yaratıcı eylemlerle görmek istediğini söyledi. 

“Hırsızlık Yapana Da, Yolsuzluklara “Bakan”a Da Bu Ülkede Dokunulmuyormuş, Onun İçin Türkiye’deyiz” pankartını da taşıyan gençler halkı güldürürken düşündürmeyi de başardılar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.