Dolar 32,4834
%0.11
Euro 34,7439
%0.07
Altın 2.472,070
%0.4
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de referandum başarısı nedeniyle Ödemiş'e plaket

CHP'de referandum başarısı nedeniyle Ödemiş'e plaket

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde referandumda alınan sonuçlar nedeniyle CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez'i tebrik eden CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, teşekkür plaketi verdi.

  • Ege Postası
  • 18.05.2017 - 16:07

CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı'nın dayanışma toplantısı, Ödemiş Belediyesi eski nikah salonunda düzenlendi. Toplantıya CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, eski belediye başkanlarından Bekir Keskin ve çok sayıda partili katıldı. İlçe Başkanı Nazan Dönmez, 16 Nisan'da yapılan referandumda başarılı sonuçlar aldıklarını söyleyerek "Birlik ve dayanışma içinde birbirimize kenetlenerek önümüzdeki seçimlerde daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Birlik beraberlik içinde olmamız gerektiği bir dönemi yaşıyoruz. Bölünmeden, birbirimizi kucaklayarak seçimlere girdiğimiz takdirde, Ödemiş'te belediye başkanlığını açık ara farkla alırız. Sizlere ve tüm Ödemişlilere güvenimiz sonsuzdur" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ise 2019'da yapılacak yerel seçimlere dikkat çekerek "Örgütümüz şimdiden sıkı bir çalışma içerisine girmelidir. Bölünme, parçalanma yada gruplara ayrılma işimizi zorlaştırır, gücümüzü zayıflatır. O bakımdan, bir olacağız. Belediye başkanlarımızı belirlemeye çalışacağız. Adayların belirlenmesinde demokratik yollar yani ön seçim yolu izlenecek. Birbirimize darılmadan, küsmeden, tam bir birlik içersinde, başta Ödemiş olmak üzere, Kiraz, Şelçuk, Menderes, Kemalpaşa, Aliağa, Kınık, Torbalı ilçelerindeki belediye başkanlıklarını da, CHP olarak kazanmak için tek vücut halinde çalışacağız ve başaracağız" dedi.

16 Nisan referandumunda 34 bin 659 'Evet' oyuna karşı, 54 bin 98 'Hayır' oyu çıkan Ödemiş'teki partilileri tebrik eden CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, İlçe Başkanı Nazan Dönmez'e bir plaket vererek, başarılarının devamını diledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.