Dolar 32,5158
%0.32
Euro 34,6028
%0.31
Altın 2.490,730
%0.3
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de referandum stratejisi zirvesi

CHP'de referandum stratejisi zirvesi

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP'li büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla birlikte toplantı yaptı. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı. Kocaoğlu da katıldı

  • Ege Postası
  • 23.01.2017 - 17:04

EGE POSTASI - Geçtiğimiz Ağustos ayında partisinin büyükşehir belediye başkanlarıyla Bütünşehir Yasası’nda yapılacak revizyon kapsamında bir araya gelen CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, başkanlarla Ankara'da bir kez daha bir araya geldi. Toplantının gündemi referandum oldu.  

Yeni Anayasa değişikliği teklifine yönelik alanda 'hayır' propagandası yapacak olan CHP'de Genel Başkan Yardımcısı Torun, başkanlardan referandum stratejisine yönelik öneri ve görüş aldı. 

Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da yer aldı. Kocaoğlu referandum süreciyle ilgili görüş ve önerilerini toplantıda aktardı.

Torun toplantıyla ilgili olarak sosyal medyadan " Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarımızla referandum stratejilerimizi belirledik. Halkımıza güvenimiz tam!Hayır" mesajını paylaştı. 

TORUN: HEP BERABER MÜCADELE EDECEĞİZ

Torun, Ege Postası'na yaptığı açıklamada, " Başkanlarımızın görüşlerini aldık önerilerini aldık. Alanda hep beraber mücadele edeceğiz. Mesele memleket meselesi. Demokratik parlamenter sistemin devam etmesini istiyoruz. Bu doğrultuda mücadele edeceğiz. 15 yıldır iktidarda olan siyasi parti ne istedi de yapamadı. Sistemin ne gibi hataları var da sistem tıkandı. Hiçbir somut iddiaları yok. Yapılmak istenen rejim değişlliğidir. Tek adam yönetimidir" dedi. Torun süreçte ilçe belediye başkanlarıyla da bir araya geleceklerini söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.