Dolar 32,4964
%0.26
Euro 34,5846
%0.26
Altın 2.477,150
%-0.24
Bist-100 9.578,00
%-1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de tepki çeken SMS!

CHP'de tepki çeken SMS!

CHP İzmir İl Başkanlığı görevinden geçtiğimiz Ağustos ayında istifa eden Alaattin Yüksel'in katılacağı TV programı ile ilgili partililere il başkanlığından duyuru SMS'i atılması parti içinde tepki çekti. İl Başkanı Asuman Alİ Güven, yeni bir uygulama başlattıklarını açıkladı. İl Başkanı Güven'den 'yeni uygulama' açıklaması!

  • Ege Postası
  • 24.01.2017 - 17:03

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel, saat 19:30'da EGE TV haber bültenine konuk olacak. Ağustos ayında görevinden istifa eden ve istifası parti içinde deprem etkisi yaratan Yüksel'in TV programına katılacak olmasıyla ilgili il başkanlığı tarafından partililere atılan duyuru SMS'i partililerin tepkisine neden oldu. 

Mesajda, " Bir önceki il başkanımız sayın Alaatin Yüksel bu akşam saat 19:30'da başlayacak EGE TV ana haber bülteninin canlı yayın konuğu olacaktır" ifadeleri yer aldı.

Partinin çeşitli kademelerinde geçmişte görev almış isimler kendi aralarındaki WhatsApp gruplarında, il başkanlığı tarafından atılan mesaj nedeniyle tepkilerini dile getirdi. Partide görev almış bir çok eski isim, Yüksel'in herhangi bir parti temsil görevi olmamasına rağmen, il başkanlığının Yüksel'le ilgili duyuru SMS'i atmasının etik olmadığını savundu. Bazı eski yöneticiler daha önce partide aktif görevi olmayan hiç bir isimle ilgili duyuru SMS'i atılmadığını, Yüksel'e ayrıcalık yapılmasının doğru olmadığını ifade etti.

GÜVEN: YÜKSEL'E ÖZEL BİR DURUM DEĞİL

İl Başkanı Asuman Ali Güven, Ege Postası'na yaptığı açıklamada, partide il başkanlığı  ya da vekillik görevinde bulunmuş isimlerin referandum sürecinde katılacağı TV ve radyo programlarının duyurularını il başkanlığı aracılığıyla yapacaklarını söyledi. Güven, " Partide vekillik ve il başkanlığı yapmış tüm isimlerin tamamı için katılacakları programların duyuru SMS'i atılacak. Kimse bu mesajın altında bir şey aramasın. Yeni bir uygulama başlattık. Tepki göstermenin anlamı yok. Partide il de liderlik görevi yapmış isimlerin, vekillik yapmış isimlerin referandum sürecinde katılacağı TV ve radyo programlarının duyurusu yapacağız. Yeter ki bize haber versinler. Biz duyurusunu yapacağız. Referandum sürecinde herkesin seferber olmasını istiyoruz. Aktif olmasını istiyoruz. Onların medya aracılığıyla söyleyecekleri önemli mesajlar olacak. Alaattin Bey'e özel bir uygulama değil. Sadece onunla başlattık. Denk geldi. Mevcut vekillerimizle de ilgili bize bilgi verilirse duyuru yaparız" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.