Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’deki ‘esrarengiz hareket’e Alper’den sert tepki

CHP’deki ‘esrarengiz hareket’e Alper’den sert tepki

Bayraklı’da kendilerine “Bayraklı Halk Hareketi” adını veren bir grubun, CHP örgütüne sandık boykotu çağrısı yapması büyük tepkiye yol açtı.CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper “Bunlar partili kılığına girmiş hainlerdir“ dedi. CHP’deki ‘esrarengiz hareket’e Alper’den sert tepki

  • Ege Postası
  • 13.10.2017 - 10:49

EGEPOSTASI – CHP’de delege seçimlerinde final yaklaşırken, Bayraklı’da ortaya çıkan ve kendilerine “Halk Hareketi” diyen bir grup, partililere sandık boykotu çağrısı yapmaya başladı. CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper CHP’li bile olduğu şüpheli bazı kişilerin, üyelere partiyi şikayet ettiğini belirterek, “Atılan iftiraların kamuoyunda karşılık bulmadığını belirtmek isterim. Bunlar CHP’li değil sahtekar” dedi.

Bayraklı’da bütün sandıklarda delege seçimlerinin demokratik şekilde sürdüğünü, örgütün bütün iradesini ortaya koyarak, kendi içinde partiye emek vermiş örgüt emekçilerini delege çıkardığını belirten İlçe Başkanı Alper, “Seçimler nerdeyse bütün sandıklarımızda iki liste ile yapılmış, demokratik şekilde sonlanmıştır. Bu geçen süre içinde örgütün içinde barınamayan ve kendilerine yer bulamayan hatta ve hatta 2014 yerel seçimlerinde başkan partilerden aday olmuş ve başka partilerin adaylarına el altından destek vermiş bazı kişiler “turuva atı gibi” içten örgütümüzü parçalamaya çalışmaktadır. Bu çalışmalarını da sahte isimlerle yapıyorlar” dedi. Alper sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Geçen hafta kendilerine “Bayraklı Halk Hareketi” diyen, kim oldukları belli olmayan “sahtekârların” yaptığı “boykot” çağrısına inat Postacılar ve Yamanlar mahallesinden tek liste yapılan delege seçimlerinde örgütümüz olağanüstü bir katılım sergileyerek bu “sahtekarlara” cevap vermişlerdir. Şimdi kendilerini “Bayraklı Hak Hareketi” diyerek isimlendiren ve kimin olduğunu bilmediğimiz ve CHP’li olup olmadıkları belli olmayan bu kişiler bu hafta sonu Manavkuyu mahallemizde yapılacak delege seçimlerini “boykot” etmek için girişimde bulunuyorlar. Kendilerine mavi listeyi temsil eden  “Bayraklı Halk Hareketi” grubu üzerinde parti üyelerine baskı yapıldığı ve bazı partili esnafa baskı yapıldığı gibi asılsız ve iftiraya varan yalanlarla, üyelerimize partimizi şikayet ediyorlar. Bu konuda atılan iftiraların kamuoyunda bir karşılık bulmadığını belirtmek isterim. Hatta bu dağıtılan broşürler ile ilgili ise üyelerimiz dağıtan kişilere en ağır hakaretleri etmiş ve tepkilerini ortaya koymuşlardır.

Bu sahte isimle broşür dağıtanlar bir süre sonra örgütten gelen tepkiler üzerine sokağa çıkıp bu yalan ve iftira kokan broşürleri dağıtamamışlardır. Sahte isimlerle ortaya çıkmış kişi ya da kişiler önce kamuoyuna çıkıp kim olduklarını açıklasınlar.”

BUNLAR CHP’Lİ DEĞİL SAHTEKARDIR

Sahte isimlerle CHP’ye ve onun belediye başkanına iftira atıldığını belirten Başkan Cemalettin Alper, “Yürekleri yetiyorsa bunu kendi isimleri ile yapsınlar, yazsınlar. Bayraklı’da eğer bir halk hareketi varsa o da 8 yıldır iktidarda olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir ve iki dönemdir Bayraklı halkının sevgisini kazanmış CHP’li Belediye Başkanı Hasan Karabağ’dır.Böyle sahte isimlerle korsan bildir dağıtarak CHP’yi yıpratmaya çalışanlar CHP’li olamaz. Olsa olsa sahtekâr olurlar… Ve bu sahtekârların tespit edilmesi durumunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden anında atılacaklarınıkesin bir dille ifada etmek istiyorum.

Buradan bütün üyelerimize seslenmek istiyorum. Bu sahtekarların yazdığı isimsiz el ilanlarına ve attıkları mesajlara bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da itibar edilmemesi ve hafta sonundan yapılacak seçimler daha önce olduğu gibi yoğun ilgi göstererek delege seçimlerini sonlandıralım” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.