Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’deki görevlendirmeye Kaya’dan ilginç tepki

CHP’deki görevlendirmeye Kaya’dan ilginç tepki

Referandum sürecinde CHP’nin 10 belediye başkanını başka illerde görevlendirmesine, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’dan tepki geldi. Kaya “Şimdi Anadolu düşünsün” tweeti attı CHP’deki görevlendirmeye Kaya’dan ilginç tepki

  • Ege Postası
  • 18.03.2017 - 10:09

CHP, 16 Nisan Referandumu öncesi, önce milletvekillerini, ardından da belediye başkanlarını başka illerde alan çalışması yapmakla görevlendirirken, partinin bu propaganda yöntemine AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’dan ilginç bir tepki geldi.  Kaya, görevlendirmeleri Twitter’daki sayfasında yaptığı paylaşımlarla eleştirdi.

HER BOYAYI BOYADIN…

Kaya,  “CHP'nin İzmir'deki bazı ilçe belediye başkanlarına genel merkez tarafından dış görev çıkmış” diye başladığı paylaşımlarına şöyle devam etti:

“Çok enteresan değil mi!  Haberi okuyunca, beni bir gülümseme aldı. Başkanların İzmir'deki yüksek popülaritesi (!) Anadolu'ya taşınıyor. Yani, şimdi Anadolu düşünsün. Anadolu'da bir deyim vardır; "Her boyayı boyadın bir fıstık yeşili kaldı" derler. İşte, durum tam anlamıyla bu... İzmir'de çok büyük hizmetlere imza atan, başarılarıyla destanlar yazan başkanlar Anadolu turnesinde. Bravo, tebrikler”  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.