Dolar 32,5547
%0.02
Euro 34,8959
%0.09
Altın 2.435,620
%0.23
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den Anavatan'a 'hayır' teşekkürü

CHP'den Anavatan'a 'hayır' teşekkürü

CHP İzmir İl Örgütü, referandum öncesi 'Demokrasiye sahip çıkıyoruz' panelleriyle 'hayır' cephesine destek veren Anavatan Partisi İl Başkanı Doğan Erdil'i ziyaret etti. CHP İl Başkan Yardımcıları Alper Yüce ve Aytül Tokgözlü, referandum kampanyasındaki çalışmalarından ötürü Erdil'e teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 06.05.2017 - 09:55

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla referadum kampanyasında 'hayır' oyu verenlere yapılan teşükkür ziyaretleri kapsamında CHP İl Örgütü temsilcileri Anavatan Partisi İzmir İl Başkanlığı'na gitti. CHP İl Başkan yardımcıları Alper Yüce ve Aytül Tokgözlü'yü, Anavatan Partisi İzmir İl Başkanı Doğan Erdil, İl Başkan Yardımcısı Betül Kocakurt ve Bornova İlçe Başkanı Hamit Arslan ağırladı. CHP İl Başkan Yardımcısı Alper Yüce, "Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Demokrat Parti, Burhan Özfatura ve Metin Öney'le birlikte 'Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz' panelleri yaptık. Yedi ilçede bu toplantıları gerçekleştirdik. Referandum İzmir'de 'hayır' cephesi yönünden başarılı sonuç aldı. Bu birliktelik ses getirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu talimatıyla teşekkür etmek için ziyaretler yapıyoruz. Bundan sonra da birlikteliğimizi devam ettireceğiz. Bir platform etrafında birleşerek İzmir'de ortak neler yapabileceğimizi konuşacak, tartışacağız" dedi.

Anavatan Partisi İzmir İl Başkanı Doğan Erdil de panellerden güzel sonuçlar aldıklarını belirterek bu birlikteliğin devam etmesini arzuladıklarını söyledi. Erdil, "Birbirimize ısındık, birbirimizi tanıdık. Vatanı düşündüğümüz için bu birliktelik oldu. Başarının gelecekte bizim olacağına inanıyorum" diye konuştu.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.