Dolar 32,5722
%0.1
Euro 34,9600
%0.38
Altın 2.422,280
%-0.04
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den, Karşıyaka Çarşısı'na dev afiş

CHP'den, Karşıyaka Çarşısı'na dev afiş

Adalet yürüyüşü yapan CHP'de partinin Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Karşıyaka Çarşısı'nın ortasına siyah zemin üstüne 'adalet' yazılı dev bir afiş astı. İlçe başkanı Uğur Yıldırım," Adalet bir gün herkese lazım olacak. Bu düşünceyle astık pankartımızı" dedi. CHP'den, Karşıyaka Çarşısı'na dev afiş

  • Ege Postası
  • 28.06.2017 - 17:12

EGE POSTASI - CHP'de Ankara'dan İstanbul'a adalet yürüyüşü sürerken, partinin il ve ilçe örgütleride farklı şekillerde partinin adalet mesaisine destek oluyor. CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı hergün binlerce kişinin geçtiği Karşıyaka Çarşısı'na dev bir afiş astı.

 

Karşıyaka Çarşısı'nın girişinde iki binanın arasına sokağa sarkacak şekilde asılan 4 metre genişliğinde 6 metre uzunluğundaki afişte siyah zemin üzerine beyazla 'adalet' yazıyor. 

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım astıkları afişle ilgili " Karşıyaka Çarşısı'ndan her gün binlerce kişi geçiyor. Adalet arayışımız sadece Enis Berberoğlu için değil. Adalet birgün herkese lazım olacak. Bu düşünceyle astık pankartımızı. Yoğun bir şekilde olumlu tepkiyle karşılaştık. Karşıyakalı demokratik kimliğini ortaya koydu" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.