Dolar 32,5049
%0.29
Euro 34,6566
%0.47
Altın 2.478,970
%-0.17
Bist-100 9.601,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir'den 'engel'leri aşan proje

CHP Gaziemir'den 'engel'leri aşan proje

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı bünyesindeki Emek Bürosu ve Sandık Çevresi örgütlenmesinin birlikte yürüttüğü engelli projesiyle, ilçedeki bin 106 engelli seçmen evlerinde ziyaret ediliyor. Projeyle hem engelli vatandaşların sorunları dinleniyor hem de CHP’nin engelli politikası anlatılıyor.

  • Ege Postası
  • 09.12.2016 - 17:19

EGE POSTASI - CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı bünyesinde Emek Bürosu ve Sandık Çevresi Örgütlenmesi alanda gerçekleştirdiği çalışmalarla göz dolduruyor.  Uyum içinde çalışan  Emek Bürosu ve Sandık Çevresi Örgütlenmesi engelli projesiyle dikkat çekiyor. İlçede seçmen listesinde tespit edilen bin 106 engelli seçmene ziyaretler start aldı. Projeyle hem engelli vatandaşların sorunları dinleniyor hem de CHP’nin engelli politikası anlatılıyor.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada, “Engelliler Günü nedeniyle Gaziemir’de ki Dünya Engelliler Derneği ve Engelsiz Yaşam Derneği’ni ziyaret ettik. Emek Bürosu Engelliler Temsilciliğini tanıttık, orada yapacağımız projeleri paylaştık ve onlardan bilgi aldık. Kadın Kollarımız seçmen listesindeki 1106 engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hayatlarında ki engellerini aşma yolunda yardımcı olmaya çalışıyorlar. 10 gün içinde çalışmamızı tamamlayıp tekrardan engelli derneklerimizle bir araya geleceğiz ve değerlendirme yapacağız. Sonuçlarını internet sistemimize girerek hem İl Başkanlığımızı hem de Genel Merkezimizi bilgilendirmiş olacağız ve sonrasında sorunlarını kamuoyu ile paylaşıp, milletvekillerimizle gündeme tekrardan taşıyacağız. Engelli vatandaşlarımızla tekrardan etkinliklerle buluşacağız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.