Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke Bornova’da gençlerle buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke Bornova’da gençlerle buluştu

Büyükpark içindeki Down Kafe’de üniversiteli gençlerle bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, görüşleri dinledi, soruları yanıtladı. Böke Bornova’da üniversitelilerle buluştu

  • Ege Postası
  • 26.02.2017 - 14:32

İZMİR - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke Bornova’da gençlerle buluştu. Büyükpark içindeki Down Kafe’deki buluşmaya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ve CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse de katıldı. Böke, gençlerin görüş ve düşüncelerini dinledi, sorularını yanıtladı.

CHP Karabağlar, Böke ile 'Hayır' turunda dikkat çeken detay CHP'li Böke: Gonuşarak bir yarın inşa edeceğiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Böke daha sonra Bornova Belediyesi’nin Büyükpark içindeki Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti. Başkan Olgun Atila burada gençlere verilen yemek, çay, internet, kütüphane, çamaşırhane gibi hizmetler hakkında bilgi verdi. Böke ile Atila gençler arasında popüler olan “go” oyununu da oynadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke daha sonra Bornova Atatürk Spor Salonu’nda Bornova Becker ile Orman Gençlik kadın basketbol takımları arasında oynanan karşılaşmayı da Başkan Olgun Atila ile birlikte izledi.

Yapılan bir ankete göre Türkiye’de insanların dörtte üçünün başka partiye oy veren biriyle komşu olmak ya da iş yapmak istemediğini hatta çocuklarının oynamasını bile uygun görmediğini belirterek, “Burada sizlerin yani gençlerin önemi daha da iyi anlaşılıyor. Sizler çok kıymetlisiniz. Sizler kapı kapı dolaşıp insanlara ortak değerlerimizi hatırlatmalısınız. Bu ortak değerlerin başında da Türkiye Cumhuriyeti geliyor. Ayrıca işsizlik gibi, hayat pahalılığı gibi sıkıntıların da herkesin ortak sorunu olduğunu hatırlatmalısınız. Kendi fikirlerini özgürce savunan, mücadele eden gençlikten korkuyorlar. Oysa Türkiye’nin ihtiyacı budur” dedi.

Gençlerin idealist olduğuna dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da şöyle konuştu: “Gençler samimiyetsizliği hemen fark eder. Doğruluktan yanadır. Önümüzdeki referandum gençlerin ve kadınların öne çıktığı bir süreç olacak. Gençler fikirlerini özgürce söyler. Samimiyet, özgürlük, sevgi mutlaka kazanacaktır. Bu düşünceler kazanınca aslında herkes kazanmış olacak.”   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.