Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 10 Aralık Cumartesi günü İzmir'e geliyor. CHP Genel Başkanı o ilçede kurdele kesecek!

  • Ege Postası
  • 07.12.2016 - 14:28

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Aralık Cumartesi günü İzmir'e gelecek.

Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan Kılıçdaroğlu, Saat 14:00'da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Buca’da kurulan Sosyal Yaşam Kampusü’nün açılışını gerçekleştirecek.İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin daha önce duyurduğu Sahilevleri'nde İzmir Deniz projesi kapsamında yapılan kıyı düzenlemesi çalışmalarının ilk etabının açılış töreni ise planladığı gibi saat 12.00'de gerçekleştirilecek. Ancak, Kılıçdaroğlu, 12:05 uçağıyla Ankara'dan haraket edeceği için bu açılışa katılamayacak. CHP Lideri, Buca'daki açılışın ardından 17:45 uçağıyla da İzmir'den ayrılacak. 

AÇILIŞI ERTELENMİŞTİ

Geçen ay tamamlanan İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'nün açılışının geçen 5 Kasım'da yapılması planlanmıştı. O tarihte, CHP'li Belediye Başkanları Zirvesi için İzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, o günlerde HDP'li bazı milletvekillerinin gözaltına alınması ve Cumhuriyet gazetesi yazarları ile yöneticilerinin tutuklanmaları üzerine, programını yarıda keserek, parti yönetimiyle bu gelişmeleri değerlendirmek üzere Ankara'ya dönmüştü.

Kılıçdaroğlu'nun, Buca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Tarık Akan Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etmesi bekleniyor.

64 MİLYON TL'LİK YATIRIM

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca Tınaztepe’de oluşturduğu kampus inşaatında toplam 7 bina yer alıyor.  64.8 milyon liralık bu örnek yatırım, pek çok özelliğiyle “Türkiye’de ilk ve tek” olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.