Dolar 32,5305
%-0.05
Euro 34,7968
%-0.2
Altın 2.425,910
%-0.17
Bist-100 9.711,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı 'Hayır'a destek veren siyasilerle bir araya geldi

CHP İl Başkanı 'Hayır'a destek veren siyasilerle bir araya geldi

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir'de referandum sürecinde 'hayır'a destek veren bazı siyasilerle kahvaltıda bir araya geldi. CHP İl Başkanı Güven farklı partilerdeki siyasilerle bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 24.05.2017 - 14:20

EGE POSTASI - Referandumda 'hayır' propagandasının lokomotifi olan CHP'de, İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, süreçte 'hayır' bloğunun içinde yer alıp aktif çalışma yapan farklı partilere mensup bazı siyasilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre CHP İl Başkanı Güven'in organize ettiği ve Alsancak'taki Tavacı Recep Usta'da gerçekleşen buluşmada Türk Parlamenterler Birliği İzmir Şube Başkanı Metin Öney, Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Burhan Özfatura, MHP'nin yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdiği Murat Taşer, 
DP Genel Başkan Yardımcısı Osman Varol, DP İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler, Anavatan İzmir İl Başkanı Doğan Erdin, Torbalı MHP Eski İlçe başkanı Yurdadoğ Mutlu, CHP İzmir İl Yöneticileri Alper Yücel ile Aygül Tokgözlü yer aldı. 

Güven, buluşmaya katılan isimlere referandumdaki desteklerinden dolayı teşekkür etti. İsimler hayır bloğunun bir arada daha da güçlenerek yol alması adına fikir alışverişinde bulunurken, parlamenter sistemin devam etmesi yönünde mücadele edilmesi için görüş birliği oluşturdular.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.