Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı'ndan kadın ve gençlere çağrı

CHP İl Başkanı'ndan kadın ve gençlere çağrı

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, delege seçimleri öncesi kadın ve gençlere seslenerek "Hakkınızı arayın" dedi. CHP İl Başkanı'ndan kadın ve gençlere çağrı

  • Ege Postası
  • 02.08.2017 - 09:02

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, görevini yaparken, insanların meşru haklarını, siyaseten parti üyeliğini ve siyaset yapma hakkını korumaya çalıştığını belirterek, "Mümkün olduğu kadar, elimden geldiği kadar bu konuda çaba harcıyorum. Bu dönem en sıkıntılı dönem. Biraz daha özveri öne çıkıyor, dikkatli olmamız lazım" dedi.

CHP'de gençlerin başkanından kota çıkışı

İl Başkanı Asuman Ali Güven delege seçimlerinde tartışma konusu olan kadın ve gençlik kotası ile ilgili net konuştu. Kadın ve geçlere seslenen Güven “Hakkınızı arayın” dedi Güven sözlerine söyle devam etti: 

"Ben kadınlara ve gençlere özelikle söyledim hakkınıza sahip çıkın. Bir haksızlığa uğradığınızda dilekçe verin, müracaat edin. Bulunduğunuz ilçelerde aday olun gelin, bir haksızlığa uğrarsanız bana gelin. 'Aday oldum ama beni kotadan yazmadılar' diye şikayetinizi bana iletin. Ben sizleri listelere yazacağım. Gençler ve kadınlarımızla birlikte çalışıyoruz. İlçelerde kotaya uymayan olursa il Başkanlığı olarak onların haklarını iade edeceğiz. Kadınlara ve gençlere yardımcı olmamız lazım."

LİSTE TARTIŞMASI YAŞANMASIN

İlçe başkanlarıyla da pazartesi günü konuşacağını belirten Güven, bu konularda dikkatli olunmasını özellikle rica edeceğiğini vurguladı. Güven, "Listeler kesinleştikten sonra listelerin üyelerimize verilmesini isteyeceğim.  Daha sonra listeler verildi verilmedi tartışmaları yaşanmasın” dedi. 

İLÇE BAŞKANLARIMIZ DİKKATLİ OLMALI

Güven, ilçe başkanlarıyla yapacağı toplantıda STK yöneticileri, sendikalarda liderlik. yapanların da listeye yazılmasını isteyeceğini kaydetti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.