Dolar 32,3403
%0.19
Euro 35,1052
%-0.22
Altın 2.239,570
%-0.18
Bist-100 8,89
%1.91

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP il yöneticisine pankart şoku

CHP il yöneticisine pankart şoku

CHP İzmir İl Yöneticisi Hande Deniz Şentürk, Menderes'te referandum çalışması kapsamında pankart asarken şikayet üzerine polisler tarafından dün akşam saatlerinde Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İlçe emniyet müdürlüğüne götürüldü

  • Ege Postası
  • 29.03.2017 - 09:50

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Yöneticisi Hande Deniz Şentürk ve Menderes CHP Gençlik Kolu Başkanı Aytaç Küt, Menderes'te Cumhuriyet Meydanı civarında ilçe seçim kurulunun izin verdiği noktalara üzerinde 'hayır' yazısı ile logosunun yer aldığı pankartları astı.

Şentürk ve Küt pankart çalışması yaptığı sırada, şikayet üzerine bölgeye polis geldi. İki CHP'li, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne pankartlarla birlikte götürüldü. Şentürk ve Küt'ün emniyete götürülmesi üzerine CHP Menederes İlçe Başkanı Ahmet Pala ve parti avukatları emniyete geldi. Pankartların izin verilen noktalara asıldığı emniyette görevlilere bildirildi. Şentürk ve Küt'e herhangi bir ceza verilmezken, geç saatlerde emniyet müdürlüğünden ayrıldılar.

Şentürk ve Küt, beraberindeki partililerle daha önce pankart astıkları noktalara geldiklerinde ise şok yaşadı. Asılan 'hayır' pankartlarının kimliği belirsiz kişilerce parçalandığı görüldü.

Şentürk, yaşanan olay sonrası sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

"Yapılan adaletsizlik ve saygısızlık hat safhada. İzin alarak yaptığımız referandum kampanyasında bazı "insanların" sözleriyle engellendik. Adaletin (sözde) varlığı Cumhuriyet'te bile sağlanamaz korunamazken başkanlık (Tek Adam) sisteminde nasıl sağlansın."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.