Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir 12 Şubat'a kilitlendi!

CHP İzmir 12 Şubat'a kilitlendi!

CHP İzmir İl Örgütü, 12 Şubat'ta Bornova'da yapacağı büyük toplantıyla referandum sürecinde alan çalışmasının startını topyekün verecek. İl yöneticileri sorumlu oldukları ilçelerde bir hafta boyunca partide geçmişte görev almış isimler ile küskünlere ulaşıp toplantıya davet edecek. 'Eski'ler ve küskünlere davet maratonu

  • Ege Postası
  • 06.02.2017 - 11:13

EGE POSTASI - Anayasa değişikliği için 'hayır' diyen CHP'de, İzmir Örgütü referandum çalışmalarının topyekün startını 12 Şubat Pazar günü Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak toplantıyla verecek.

CHP Gaziemir'de partililere mektup

ESKİLER-KÜSKÜNLER DAVET EDİLECEK

Milletvekilleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla toplantılar yaparak referandum için yol haritası çizen CHP İzmir İl Başkanlığı, pazar günü eski milletvekilleri, eski il ve ilçe başkanları, eski belediye başkanları, eski parti meclisi üyeleri, eski meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları eski yöneticileri, mevcut ilçe örgütleri, meclis üyeleri ve parti muhtarların de hazır bulanacağı geniş katılımlı toplantıda "İzmir direnişi" başlatacak.

İL YÖNETİCİLERİNDEN 'DAVET' MESAİSİ

İl başkanlığı bünyesinde kurulan komisyon, il yöneticilerine ilçeleri paylaştırdı. İl yöneticileri bir hafta boyunca sorumlu oldukları ilçelere giderek özellikle partide geçmişte görev almış isimler ile kırgın, küskün olan partililerle iletişime geçecek. İl yöneticileri, bu isimlere sürecin önemini anlatacak ve alanda birlikte çalışmak adına pazar günkü toplantıya davet edecek. İl yöneticileri, ilçe başkanlarından da partide geçmişte görev almış isimlerle temasa geçip toplantıya çağırmalarını isteyecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.