Dolar 32,5184
%0.02
Euro 34,8467
%0.53
Altın 2.429,990
%-0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir 9 Temmuz'a odaklandı

CHP İzmir 9 Temmuz'a odaklandı

'Adalet yürüyüşü'nün finali olan 9 Temmuz’da Maltepe’de yapılacak olan mitinge katılımla ilgili CHP İzmir İl Başkanlığında organizasyon toplantısı yapıldı. İl başkanlığında organizasyon toplantısı

  • Ege Postası
  • 03.07.2017 - 16:38

EGE POSTASI - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'adalet yürüyüşü'nde 19. gün geride kaldı. 

Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşünün finalinde miting yapacağı Maltepe için geri  sayıma geçirlirken, İzmir İl Örgütünde de miting hazırlıkları sürüyor.  

9 Temmuz’da Maltepe’de yapılacak olan mitinge katılımla ilgili il başkanlığında organizasyon toplantısı yapıldı. 

Toplantıya CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yöneticileri katıldı.

CHP İzmir İl Başkanlığı’nda bir araya gelen belediye başkanları ve CHP’nin ilçe başkanları, mitinge katılımın planlamasını yaptı. Hangi ilçelerden kaç otobüsün kaldırılacağına dair bilgi alışverişinde bulunuldu. Parti, büyük ve coşkulu bir katılımın sağlanması için sosyal medya üzerinden duyuru yapacak. Ayrıca ayaklı tanıtım panoları da kentin belirli noktalarına konulacak. Bu panolarda, yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşlara yol gösterici bilgiler yer alacak. Her ilçe kendi organizasyonunu kendisi yapacak. Belediye başkanları da destek verecek. Partili olmayan vatandaşlar için iletişim bilgileri verilecek. Katılmak isteyen vatandaşlar, ilçe başkanlıklarına başvuru yapabilecek. Yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşların 7 Temmuz sabahına kadar isimlerini ilçe başkanlıklarına yazdırmaları gerekiyor.

500 OTOBÜSLE İSTANBUL’A

Katılımcılara şapka ve bir yüzünde adalet diğer yüzünde İzmir yazılı tişörtler dağıtılacak. İzmir’den 500’e yakın otobüsün İstanbul mitingine vatandaşları götürmesi bekleniyor. İlçe başkanlıklarına şuana kadar 5 bin kişinin başvuru yaptığı belirtildi. Yine 50 bin kişiye toplu mesaj atıldı.  İzmir’den mitinge 20 bin kişinin katılması hedefleniyor.

ASUMAN ALİGÜVEN; BOYNUMUZUN BORCU..

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Güven "İlçe örgüt başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla 9 Temmuz Adalet mitingi için toplandık. Toplantıda ilçe başkanlıklarımızın vatandaşlarımızı İstanbul2a taşımasıyla ilgili görüşmeler ve planlamalar yaptık. İlçe ve belediye başkanlarımızla omuz omuza, adalet için koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Adalet mitingine katılmak isteyen tüm İzmirlileri Maltepe'ye götürmek boynumuzun borcu. İzmir'in adalet ve özgürlük konularındaki hassasiyetini biliyoruz. Tüm İzmirlileri, Türkiye'nin buluşacağı adalet mitingine davet ediyoruz. İzmir'den en az 500 otobüslük bir konvoyla  ve 20 bin kişiyle adalet mitingine katılacağız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.