Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de bilişim toplantısı

CHP İzmir'de bilişim toplantısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger'in de katılımıyla Konak'taki Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde 'Bilişim' konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Aksünger, İzmir ile İzmir'in etkileşimde olduğu kentlerin 16 Nisan'daki referandumun sonuçlarına önemli etkisinin olacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 24.02.2017 - 16:45

Türkan Saylan Kültür Merkezi'ndeki toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, İl Başkanı Asuman Ali Güven, parti yöneticileri, ilçelerden gelen partililer katıldı. Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi, İzmir'in mahallelerinde 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde kullanılan oylarla ilgili çalışma yaptıklarını, bu çalışmaların merkezle ilçelerdeki parti yöneticilerine gönderileceğini, artık tüm partililerin sokağa çıkıp çalışma yapması gerektiğini savundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, İzmir ile İzmir'in etkileşimde olduğu kentlerin, 16 Nisan'daki referandumun sonuçlarına önemli etkisinin olacağını söyledi.

Bazı iletişim sorunları olduğunu ve bunun çözüleceğini kaydeden Aksünger, CHP'nin 7 Haziran ile 1 Kasım seçimlerinde, partililerin çalışmaları sayesinde sandık başında rahat bir seçim yürüttüğüne dikkat çekti. Basına kapalı devam eden toplantıda, bilgilerin kullanımı, sosyal medyada bilgi paylaşımı ve referandum propagandası gibi bir çok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.