Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de danışma kurulu yapılacak;Kimler katılacak'

CHP İzmir'de danışma kurulu yapılacak;Kimler katılacak'

CHP İzmir İl Örgütü, 13 ay sonra il danışma kurulu yapacak. Cumartesi günü gerçekleşecek danışma kurulu toplantısında referandum sonucunun muhakemesinin yapılması, kongre sürecine yönelik mesajların verilmesi bekleniyor.Danışma kurulu için oldukça geniş bir davet listesi hazırlandı. CHP İzmir İl Örgütü Cumartesi gününe kilitlendi

  • Ege Postası
  • 22.05.2017 - 10:50

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Örgütü referandum sonrası hem sürecin değerlendirmesini ve özeleştirisini yapmak hem de yaz aylarında başlayacak parti içi yarışa yönelik mesajlar vermek adına il danışma kurulu toplantısında bir araya gelecek. 

İl danışma kurulu 27 Mayıs Cumartesi günü İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Danışma kurulu, geçtiğimiz Ağustos ayında il başkanı olan Asuman Ali Güven döneminde bir ilk olacak. Son danışma kurulu Alaattin Yüksel döneminde Nisan 2016'da yapılmıştı. 

KATILIM GENİŞLETİLDİ

Danışma kuruluna tüzük gereği milletvekilleri, parti meclisi üyeleri, YDK üyeleri, il yönetimi, belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe sayman ve ilçe sekreterleri,  il disiplin kurulu, kurultay delegeleri, il gençlik kolu başkanı ve il kadın kolları başkanı,  üyeliği devam eden eski milletvekili, eski il başkanları ve eski büyükşehir belediye başkanları katılacak.

İl Başkanı Asuman Ali Güven ve kurmayları uzun süre sonra yapılacak olan danışma kurulu toplantısını genişletme kararı aldı. Edinilen bilgiye göre kadın kolları ve gençlik kolları ilçe başkan ve yönetimleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, ilçelerdeki meclislerin grup başkanvekilleri, İl Genel Eski  Meclis Başkanı Serdar Değirmenci,  milletvekili adayları ile referandumda 'hayır' bloğunda olan STK'ların başkanları da çağrılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.