Dolar 32,4837
%0.22
Euro 34,5892
%0.28
Altın 2.474,270
%-0.36
Bist-100 9.529,00
%-1.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de danışma kurulu yine ertelendi

CHP İzmir'de danışma kurulu yine ertelendi

CHP İzmir'de il kongresinin üstünden bir yıl geçerken, sürecin muhakemesinin yapılacağı il danışma kurulu toplantısı için 7 Ocak tarihinde karar kılınmıştı. Daha önce defalarca ertelenen danışma kurulu için salon tutulup davetiyeler basılmasına rağmen sürpriz bir gelişme yaşandı. Salon tutuldu, davetiyeler basıldı

  • Ege Postası
  • 27.12.2016 - 12:28

EGE POSTASI - CHP İzmir'de il kongresinin üstünden bir yıl geçerken, gözler örgütün bir araya gelip bir yılın muhakemesini yapacağı il danışma kurulu toplantısına çevrilmişti.

İlçelerde danışma kurulları tamamlanırken, hızlı değişen ülke gündemi nedeniyle sürekli ileri bir tarihe atılan il danışma kurulu için 7 Ocak tarihinde karar kılınmış, Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi tutulmuştu.

İL BAŞKANLARI TOPLANTISI VAR

Danışma kurulu toplantısı için davetiyeler basılırken, sürpriz bir gelişme yaşandı.CHP Genel Merkezi, yeni yılın ilk haftasında il başkanlarını Ankara'da toplama kararı aldı. Toplantının 7 Ocak Cumartesi günü Genel merkez'de yapılacağı il başkanlarına bildirildi.

İl Başkanı Asuman Ali Güven, yeni anayasa ve olası referanduma yönelik izlenecek yol haritasının konuşulacağı toplantıya katılacak olması nedeniyle danışma kurulu bir kez daha ertelendi. Güven, Ege Postası'na yaptığı açıklamada, "İl başkanları toplantısı önemli. Danışma kurulunu yapacağımız tarihte Ankara'da olacağım. Danışma kurulu toplantısını erteledik. Önümüzdeki günlerde yeni bir tarih belirleyeceğiz" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.