Dolar 32,4485
%-0.08
Euro 34,7187
%-0.04
Altın 2.499,020
%0.58
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 'değişim' hareketliliği!

CHP İzmir'de 'değişim' hareketliliği!

CHP'de Kılıçdaroğlu'na muhalif yapılar,'değişim' seslerini yükseltmeye çalışırken, İzmir'de aralarında eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları, eski meclis üyeleri ve eski yöneticilerinin yer aldığı isimler 'İzmir Değişim Grubu' adı altında örgütlenmeye başladı. Gönüllerindeki lider ise İnce! CHP'de 'değişim' hareketliliği

  • Ege Postası
  • 09.12.2016 - 09:37

EGE POSTASI - CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na ve genel merkez yönetim kadrosuna muhalif yapılar, tabanda çalışmalarını sürdürüyor.

Kılıçdaroğlu'na muhalif yapılar, 'değişim' seslerini yükseltmeye çalışırken, İzmir'de aralarında eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları, eski meclis üyeleri ve eski yöneticilerinin yer aldığı isimler 'İzmir Değişim Grubu' adı altında örgütlenmeye başladı.

GÖNÜLLERİNDE 'İNCE' YATIYOR

Kurultay delegeleriyle ve geçmiş yıllarda partiye emek veren isimlerle temas halinde olan grup İzmir'de örgütün nabzını tutuyor. Grup, Genel Başkanlık için Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye destek olunması noktasında propaganda yürütüyor.  

İzmir Değişim Grubu'nun ilçelerde yaptıkları toplantılarda,  "Partinin değişime ihtiyacı var. Genel Başkan inandırıcılığını yitirdi. Yeni bir heyecena ihtiyaç var. Bu lider de Muharrem İnce...Önümüzdeki süreçte kurultay için imzaya çıkılacak. İnce'ye destek olmalıyız" mesajları verdiği öğrenildi. 

KOORDİNASYON MERKEZİ KURULACAK

Grubun örgütlenmeyi tamamladıktan sonra, Konak'ta Koordinasyon Merkezi kuracağı belirtildi. İzmir Değişim Grubu'nun önümüzdeki günlerde büyük kahvaltılar düzenleyeceği ifade edildi.

Öte yandan gruba önümüzdeki süreçte aralarında mevcut ilçe başkan ve yöneticilerden bazı isimlerinde destek vereceği iddia edildi. 

İzmir Değişim Grubu, sosyal medyadan da İnce'ye ciddi destek verirken, İnce'nin İzmir ve çevre il ziyaretlerine katılıyorlar. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.