Dolar 32,4643
%-0.07
Euro 34,8355
%-0.39
Altın 2.446,990
%0.44
Bist-100 9.878,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 'eski'lerden referandum mesaisi

CHP İzmir'de 'eski'lerden referandum mesaisi

CHP İzmir'de partide geçmiş yıllarda aktif görev almış isimlerin bir çoğu alanda 'hayır' kampanyasına destek oluyor. Kimi Genel Merkez'in görevlendirmesi doğrultusunda kimi de bireysel olarak çalışıyor. CHP İzmir'de 'eski'lerden referandum mesaisi

  • Ege Postası
  • 22.03.2017 - 11:41

EGE POSTASI - 16 Nisan'daki referandum öncesi partilerde propaganda çalışmaları son sürat devam ediyor.

Alanda 'hayır' propagandası yapan CHP'de, geçmiş yıllarda vekillik, belediye başkanlığı, il başkanlığı ve parti meclisi üyeliği yapmış bir çok isim, genel merkezin görevlendirmesi doğrultusunda veya bireysel olarak sürece katkı koyuyor.

İşte CHP İzmir'de geçmişte görev yapmış isimlerin referandum sürecine katkıları;

CHP İzmir eski il başkanı, milletvekili ve belediye başkanı Bülent Baratalı: İl Başkanlığı tarafından Yarımada bölgesinde özel olarak görevlendirildi. Bölgede koordinatör görevi yapıyor. STK ziyaretleri, halk buluşmaları ve ev ziyaretleri içinde yer alıyor.  

CHP İzmir eski Milletvekili Oğuz Oyan: Anayasa değişikliği üzerine dergi ve gazetelerde yazı yazıyor. Türk Sosyal Bilimler Derneği Başkanı olarak anayasa değişikliği teklifine yönelik toplantılar düzenliyor.

CHP İzmir eski Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli: Genel Merkez'in görevlendirmesi neticesinmde Kırıkkale'de çalışma yapacak. Ankara'da yerel TV programlarına konuk oluyor. Çeşitli STK ve üniversitelerin düzenlediği panellerde konuşuyor.

CHP PM eski üyesi Nazik Işık: Karabağlar Kent Konseyi Başkanı olarak STK ziyaretleri yaparak 'hayır'ı anlatıyor. Kent Konseyi bünyesinde kadın buluşmaları gerçekleştiriyor. Eskiden PM üyesi olarak sorumlu olduğu il Bolu'da 'hayır 'çalışması yapacak. 

CHP PM eski üyesi Hüseyin Saygılı: Diyarbakır ve Van'da 'hayır' çalışması yapacak. İzmir'de ilçelerde STK ve muhtarları dolaşıyor.  

CHP PM eski üyesi Elfin Tataroğlu: Ulusal kanallarda en çok yer alan akademisyen durumunda. Anayasa değişikliği teklifine yönelik 'hayır' denmesi gerektiğini anlatıyor. Güneydoğu ve Doğu Anadolu'daki illerde parti örgütüyle birlikte 'hayır' çalışmasının içinde yer alıyor. 

CHP İzmir İl eski Başkanı Ali Engin: Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Foça'da çalışma yapıyor. STK ziyaretleri gerçekleştiriyor. Eski Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil'in katılacağı İzmir'deki Büyük Balkan Buluşması organizasyonu için etkin rol alıyor.

CHP İzmir İl eski Başkanı Bedri Serter: İş adamlarıyla sohbet toplantılarına katılıyor. Neden 'hayır' denmesi gerektiğini anlatıyor.  Özellikle kırsal ilçelere giderek parti örgütüyle bir araya geliyor.

CHP İzmir eski Milletvekili ve eski İl Başkanı Alaattin Yüksel: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'yla birlikte ilçelerdeki toplantılara katılıyor. Yerel TV ve radyolara katılarak 'hayır'ı anlatıyor.  

Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Cevat Durak: Genel Merkez'in görevlendirmesi kapsamında Erzincan, Malatya, Tunceli ve Elazığ'da 'hayır' çalışması yapıyor.

Dikili Belediyesi eski Başkanı Osman Özgüven: Bakırçay Bölgesi'ne gelen milletvekilleri ve MYK üyelerinin yanında alan çalışmalarında yer alıyor.

Çiğli Belediyesi eski Başkanı Metin Solak: AK Parti'ye MHP'ye oy vermiş isimlerle temas halinde. İlçede her gün 2-3 aile ile bir araya gelerek anayasa değişikliği teklifinin olumsuzluklarını anlatıyor. 


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.