Dolar 32,5259
%0.12
Euro 34,9324
%-0.11
Altın 2.439,530
%0.14
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de gündem 26 Mart ve miting!

CHP İzmir'de gündem 26 Mart ve miting!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 26 Mart'taki İzmir programı ve Nisan ayında düşünülen miting ile ilgili il örgütüyle toplantı yaptı. CHP Genel Başkan Başdanışmanı Toprak İzmir'e geldi

  • Ege Postası
  • 15.03.2017 - 18:02

EGE POSTASI - CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak İzmir'e geldi.

Toprak partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda il başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, il başkan yardımcıları ve metropoldeki ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıda Milletvekili Ali Yiğit de yer aldı. 

26 MART VE MİTİNG

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 26 Mart'ta İzmir'e geleceği ve saat 19:00'da Konak AKM'de düzenlenecek gecede müzk eğitimi alan mülteci çocuklarla aynı sahneye çıkacağı duyurulmuştu

Toprak'ın il binasında gerçekleştirdiği toplantının gündemi Kılıçdaroğlu'nun 26 Mart'taki İzmir mesaisi ve ilerleyen süreçte İzmir'de yapılması planlanan miting oldu.

2 FARKLI ÖNERİ

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre ilçe başkanlarının bir bölümü 26 Mart'ta programının iptalinden yana tavır koyarken, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun İzmir yerine o tarihte partinin zayıf olduğu bir ilde çalışma yapması önerisini getirdi.

Bir bölüm ilçe başkanı ise 26 Mart'ta Kılıçdaroğlu'nun gelmesi halinde Bergama, Kiraz, Tire, Kınık gibi ilçelerde kanaat önderleri, STK'lar ve muhtarlarla toplantı yapılması önerisini getirdi.

Toplantıda bulunan Kocoağlu'nun "Ben kırsal bölgelere ağırlık veriyorum. Belediye başkanlarımız da çalışıyor. Örgüt de çalışıyor. Diğer illere ağırlık verilmesinde fayda var. Ancak Genel Başkanımız gelecekse de Bergama Tire gibi ilçelerde toplantılar planlanmalı, STK ziyaretleri yaptırılmalı" dediği öğrenildi.

3 İSİM KARAR VERECEK

Toprak, Güven ve Kocaoğlu'nun son bir üçlü görüşme yaptıktan sorna programa son şekli verecekleri belirtildi. 

MİTİNG SON HAFTA

Öte yandan İzmir'de miting için referandum sürecindeki son hafta öne çıktı. 9 Nisan'da İzmir'de Cumhurbaşkanı ve Başbakan miting düzenlenecek. Bu mitingin etkisine göre referanduma az bir süre kala İzmir'de büyük katılımla gövde gösterisi şeklinde miting yapılması öne çıktı. Ancak mitingin hiç yapılmaması da ihtimal dahilinde. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.