Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de kardeş ilçe projesi start alıyor

CHP İzmir'de kardeş ilçe projesi start alıyor

CHP İzmir İl Başkanlığı, kardeş ilçe çalışmasını 22 Aralık Perşembe günü Menderes'te başlatacak. Çalışmaya destek verecek kardeş ilçeler Gaziemir, Seferihisar ve Narlıdere...Kocaoğlu'nun da katılacağı alan çalışması sabah erken saatler başlayıp akşama kadar sürecek. Program netleşti: Kimler katılacak'

  • Ege Postası
  • 20.12.2016 - 12:22

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Örgütü, yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçeyi geri alabilmek için 'kardeş ilçe' uygulamasını perşembe günü Menderes'te başlatıyor.

Menderes'teki alan çalışmasında kardeş ilçe olarak destek verecek ilçeler ve çalışma programı netleşti.

Menderes'te perşembe günü gün boyu sürecek olan saha çalışmasına Gaziemir, Seferihisar ve Narlıdere ilçe örgütleri destek verecek. Bu üç ilçenin belediye başkanları, ilçe başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, çalışmada yer alacak. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu dışında, o gün kentte olacak milletvekilleri, PM Üyeleri, 1. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan, Menderes'ten sorumlu il yöneticisi, Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, ilçe yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetimi ile birlikte partide görev almış eski belediye başkanı, eski ilçe başkanı, eski meclis üyeleri alan çalışmasında yer alacak. 

Saat 10:00'da başlayacak olan saha çalışması merkez ve kırsal olmak üzere ikiye ayrılacak. Oluşturulacak gruplar ilçe başkanı Pala'nın belirlediği yerlerde esnaf, vatandaş ve STK buluşmaları gerçekleştirecek. CHP'liler sorunları dinleyecek, partinin ve Büyükşehir'in projelerini anlatacak. Çalışma akşam saatlerine kadar sürecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.