Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de kimler tamam/devam diyor'

CHP İzmir'de kimler tamam/devam diyor'

CHP'de olağan kongre sürecinin startı verildi, takvim hazırlandı. CHP'de gözler parti içi rekabetin yüksek düzeyde yaşandığı İzmir örgütünde olacak. İşte İzmir'de başkanların tamam ya da devam noktasında yol haritası.... CHP İzmir'de ilçe başkanlarının yol haritası...

  • Ege Postası
  • 11.05.2017 - 09:11

EGE POSTASI - CHP'de olağan kongre takvimi netleşti.

İl ve ilçe başkanlıklarına gönderilen takvime göre delege seçimleri Ağustos ayında başlayacak. Eylül-Ekim aylarında ilçe kongreleri gerçekleşecek. Kasım ve Aralık'ta ise il kongreleri olacak.

Ve CHP'de takvim netleşti

CHP'de gözler parti içi rekabetin yüksek düzeyde yaşandığı İzmir örgütünde olacak.

CHP İzmir'de kimi ilçe başkanı göreve devam etmekten yana, kimi ise 'yokum' diyor, kimi başkan da kararsız. 

İşte CHP'li başkanların yol haritası;

Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz: Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ‘devam etmek’ istediğimi söyledim. Yönetim çok büyük destek oldu. Örgütümüz de isterse devam etmekten yanayım.

Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz: Ben ‘tamam’ demekten bırakmaktan yanayım. Süreç ne gösterir bilemem. Görevlerde devir daim olmalı. Örgütte değişim yaşanmasından yanayım.

Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek: Geçen kongrede 'bir daha aday olmayacağım' demiştim. 'Gençlere bırakacağım' dedim. Yeni seçilecek yönetim 3 seçim götürecek. Gençler bana ‘devam et ağabey’ diyor.  Örgütün bir isteği var. Bu nedenle devam etmekten yanayım.

Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar: Beklemediğim bir anda süreç başladı. Yol haritamı netleştirmedim. Örgütle konuşmam lazım. Dört dönemdir yükü çekiyorum. Bu nedenle adaylık noktasında karar vermek için henüz çok erken. Şuan içi ne adayım, ne de aday değilim diyebilirim.

Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin: Geçen sefer de söyledim. Aynı düşüncedeyim. Aday olmayı düşünmüyorum. Geçtiğimiz kongrede örgüt ısrarlı bir şekilde tekrardan aday olmam için baskı yaptı. Daha iyi bir isim noktasında son güne kadar bekledim. Bu sefer de aday olmayacağımı söylüyorum. O dönem zorunluluktandı belki de adaylığım. Bu sefer ‘tamam’ diyen ilçe başkanlarındanım.

Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam: Önce delege seçimleri olur sonra örgüt karar verir.  Enerji bizde bitmez. Yapacağımız iş çok. Partimize katılımlar oldu. Aday olacaklar vardır. Süreç içinde bir takım şeyler netleşir.

Foça İlçe Başkanı Günal Biçer: Takvim açıklandı. Eylül ayında ilçe kongreleri olacak. Ana kademe olarak görev aldığım süreçte ilçede iyi neticeler ortaya koyduk. Delegasyon arkadaşlarımızla görüşüp karar vermek istiyorum.

Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper: Şuan görevimin başındayım. Süreç ne getirir bilemem. Şuan ilçe başkanlığına devam ediyorum. O günkü koşullar tamam ya da devam noktasında kararımızı  belirler.

Bergama İlçe Başkanı Ayşe Şimşek: Geçen sefer ekip arkadaşlarım bu yola baş koymamı istedi. Örgütün desteği oldu. Onurlu ve gururlu bir görev. Bergama’da güzel sonuçlar aldık. Ekibim ve örgütümün bana desteği olursa devam etmekten yanayım.

Beydağ İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar: CHP iktidara gelesiye kadar mücadeleye devam. Görevimi örgütümüzün de isteği olursa sürdürmek istiyorum.

Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya: Delegasyon çıkacak. Örgüt takdir ederse aday olurum. Genç bir isimim. Devam etmekten yanayım ama örgütün ve ekibin vereceği karar önemli.

Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran: Arkadaşlarımla da değerlendireceğim ama devam etmekten yanayım.

Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu: 17-18 aydır görevdeyim. Ekip anlayışı ve örgüt anlayışıyla hareket ettim. Örgütlü çalışmayı seven bir başkanım. Örgütümüzden yönetimimizden görüş alacağım. Onların söyleyeceklerine yönelik yol haritamı belirleyeceğim. Kararım bireysel olmaz.

Karaburun İlçe Başkanı Bülent Cumcum: Kongre takvimi başladı. Delegenin takdiri. Çalışıyorsanız delege ve örgüt ‘devam et’ der. Daha başarılı olacak biri çıkar onu seçerler. Zamana bırakacağım. Bu işi daha iyi yapacak adaylar çıkabilir.

Kiraz İlçe Başkanı İsmet Korkmaz:  Henüz erken. Örgütümüzle istişare edeceğiz. Delege seçimlerinden sonra aday olup olmayacağım netleşir. Örgütün ‘devam et' noktasında isteği olursa elimizi taşın altına koyarız.

Konak İlçe Başkanı Şakir Başak: Ekip ruhuyla çalışıyorum. Örgütüm benim için çok önemli. Şahsıma kalırsa aday değilim ama örgütümüz ‘devam et’ derse beni zorlarlarsa örgütü kıramam, devam ederim. Yoksa uzun zamandır koltuktayım devam etmekten yana değilim.

Karşıyaka İlçe Başkan Uğur Yıldırım: Siyasette tamam olmaz. Seçimlerimizi yapacağız örgütün huzuruna çıkacağız. Örgüt takdir ederse aday ol derse devam ederiz. Örgütümüz uygun görmezse devam etmeyiz.

Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz: Devam edebilirim de bırakabilirim de… 'Bir dönem daha ol' derlerse olurum. Daha iyi birini bulursak bırakırım.

Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala: İlçe başkanlığına aday olunmuyor. Delege seçimleri sonrası bir tablo çıkacak arkadaşlarımızdan talep gelirse yaparız. Talep oluşmazsa kimseye küsmeyiz başka bir isme devrederiz.

Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak: Önümüzde süreç var. Örgüt bilir bu işi… Görev istenmez. Örgüt derse ki ‘Başarılı oldun’ devam ederiz. Örgüt ‘gençlere bırak’ derse bırakırız.

Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez: Henüz karar vermedim. Örgütümüzle görüşeceğiz. Yol haritam belli değil. Şuan için ne adayım ne değilim.

Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal: Ben örgütün ülkenin sigortası olduğunu düşünüyorum. Örgüt kime karar verirse o olsun. Örgütün istediği isim doğru isimdir.

Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin: Bana verilen her görevi yaparım. Örgüt derse ‘devam et' devam ederim, 'bırak' derse bırakırım. Son sözü örgüt söyler.  Bu işi yapabilecek genç bir arkadaş bulursak onu destekleriz.

Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat: Şuan için net bir karar vermiş değilim. Örgütüme danışacağız. İhtiyaç varsa görevden kaçmam.

Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar:  Örgütün vereceği karar önemli. Tire’de örgüt olarak güzel bir ivme yakaladık. Devam etmek iyi olur ancak adaylık noktasında çok ısrarcı değilim. Son karar örgütün ve delegenin.

Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur:  Bu işler tek başına karar verilecek işler değil. Genel Merkezin tavrını bekledik. PM toplandı. Hafta başında arkadaşlarımızla toplantı yapacağız. Tartışacağız karar vereceğiz. Bu iş gönül meselesi değil. Görev meselesi. Talep olursa devam noktasında kaçmayız bu görevden. İhtiyaç varsa bana yapacağız kaçamayız. Ben hiçbir zaman şu görevi istiyorum demedim. Örgüt görev verdi, ben de yaptım. Örgüte borcum var. Millete hizmet borcum var.  

Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz: Olağan kongre süreciyle ilgili takvim yeni belli oldu. Partide hareketlilik var. Arkadaşlarımızla değerlendiriyoruz. Ana görevimiz partimizi ilçemizde demokratik şekilde kongreye takvim doğrultusunda götürmek. Elbette istişareler olacak. Örgütün istemi benim için çok önemli. Referandumda Urla ‘hayır’ noktasında Türkiye’de 17. Oldu. Böyle bir sonuç almış ilçe yönetimiyiz takdir örgütün. Örgüt ‘devam et’ derse devam ederiz.

Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız: Görevimin başındayım, ekip ruhuna inanan bir insanım. Ben göreve talip olmamam örgüt bana bana ne görev verirse emrindeyim. Örgütün vereceği karara göre hareket edeceğim.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.