Dolar 32,4954
%0.15
Euro 34,7511
%0.09
Altın 2.486,560
%0.99
Bist-100 9.496,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 'SÖRE' alarmı

CHP İzmir'de 'SÖRE' alarmı

CHP'de referandum ve olası erken seçime karşı Sandık Örgütlenmesi Eğitimi (SÖRE) alarmı verildi. CHP İzmir İl Başkanlığı perşembe günü örgütü SÖRE gündemiyle topluyor. Parti içi bir numaralı gündem

  • Ege Postası
  • 25.10.2016 - 11:38

EGE POSTASI - CHP'nin parti içi bir numaralı gündeminde eğitim ve örgütlenme var.
CHP, referandum ve olası erken seçime karşı bu doğrultuda alarma geçti. 


Genel Merkez'in üzerinde büyük hassasiyetle durduğu Sandık Örgütlenmesi Eğitimi (SÖRE) konusunda İzmir'de çalışmalar hızlandırıldı. Sandık çevresi örgütlenmesi bir yandan devam ederken bir yandan da eğitimler sürüyor.

CHP İzmir İl Başkanlığı perşembe günü örgütle geniş çaplı SÖRE toplantısı gerçekleştirecek.


Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde ilçe başkanları, ilçe sekreterleri, ilçe eğitim sekreterleri, örgütlerden sorumlu ilçe başkan yardımcıları ve ilçe bilişim sorumlularının katılımıyla toplanılacak.


Toplantıda sandık çevresi sorumlularının tespitinde son durum, sorumluların eğitim çalışmaları ve saha çalışmalarında hangi aşamaya gelindiği masaya yatırılacak. Sandıkta tam anlamıyla hazır olunması istenecek. Toplantıda ilçelerle ilgili elde edilen verilen rapor haline getirilecek. İl Başkanı Asuman Ali Güven, Trabzon'daki il başkanları toplantısında SÖRE ile ilgili İzmir'deki son durumu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarına anlatacak. 

GAZİEMİR'DE AK PARTİLİ İSTİFA ETTİ MECLİS'E CHP'Lİ GİTTİ
Öte yandan AK Parti Meclis Üyesi Selçuk Sert’in Başkent'te bürokratik görev alması sonrası istifasının ardından Gaziemir’de seçim kurulu görevinden istifa eden Sert'in yerine Büyükşehir’e CHP’li Aydın Tülü’yü gönderdi. AK Partide şok etkisi yaratan karara itiraz edileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.