Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de sürpriz buluşma

CHP İzmir'de sürpriz buluşma

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Bütünşehir Yasası sonrası kapanan İl Genel Meclisi'nin CHP'li eski üyeleriyle yemekte bir araya geldi. Güven, "Size alanda ihtiyacımız var" mesajı verdi.  İl Başkanı Güven o isimleri göreve davet etti

  • Ege Postası
  • 10.12.2016 - 10:04

EGE POSTASI - CHP İzmir'de sürpriz bir buluşma gerçekleşti. CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Bütünşehir Yasası'nın çıkması sonrası kapanan İzmir İl Genel Meclisi'nin CHP'li meclis üyeleri ve İl Genel Meclisi'nin son başkanı Serdar Değirmenci ile Balçova Termal Otel'de bir araya gelerek yemek yedi.

İl Genel Meclisi'nde görev almış yaklaşık 50 eski meclis üyesinin yer aldığı yemekte İl Başkanı Güven'in, " Siyasetten uzak durmayın. Parti çalışmalarına katkkınızı bekliyoruz. Köylerde kırsalda size ihtiyacımız var. Bu anlamda deneyimleriniz bize güç verecektir" mesajları verdiği öğrenildi. Toplantıda yer alan tüm isimlerin partiye katkı koymak adına tüm çalışmalarda yer almaya hazır olduklarını Güven'e ilettikleri belirtildi.

Güven'in önümüzdeki günlerde bu isimlerle toplantı yapacağı,  alanda birlikte çalışılması noktasında program hazırlayacağı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.