Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den emek zirvesi

CHP İzmir'den emek zirvesi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı İzmir'de Emek Zirvesini gerçekleştiriyor. CHP'nin İzmir''de kurduğu Emek Bürolarının temsilcileri 17 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek zirvede bir araya Konak Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde buluşacak.

  • Ege Postası
  • 16.12.2016 - 16:13

Emek büroları ve Emek zirvesine ilişkin bilgiler veren CHP İzmir İl Başkan Yardımcı ve Emek Büroları Koordinatörü İsmet Basmacı "Emeğin gerçek partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi emekten ve emekçiden yana tavrını bir kez daha gösterecek" diyerek, şunları söyledi.

EMEK DÜNYASI VE EMEKÇİLER YALNIZ DEĞİLDİR

Emek Büroları, CHP ile emek hareketlerini yakınlaştırarak, emekçilerin sorunlarının çözümünde etkin rol oynayacak ve politika üretilmesine katkı sağlayacak. Emek bürolarıyla birlikte CHP fikren daha da zenginleşecek. Sadece politika üretmekle de kalmayacak, ilimizde emek kesiminin sorunlarına bilfiil müdahil olacak, hak temelli yasal eylemlere katkı sunacak, CHP’yi emek alanının merkezine oturtacak,   sendikalarla yakınlaştıracak, eylemlere katkı sunulmasını sağlayacak. Böylece emekçiler ile CHP arasında insanların yaşadıkları sorunlar üzerinden iletişim kurulabilecek. Bu bürolarımız emekçilerin sorunlarının çözümünde etkin rol oynayacak ve politika üretilmesine katkı sağlayacak. Emek Dünyası yalnız olmadığını bir kez daha bu bürolar sayesinde görecek “

EMEK  ZİRVESİ HERKESE AÇIK

17 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'da Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür merkezinde gerçekleşecek Emek Zirvesine ilişkin açıklamalarda da bulunan Basmacı "26 ilçemizde kurduğumuz Emek bürolarının sorumlularının, emek dünyasından temsilcilerin katılımıyla bir zirve gerçekleştireceğiz. Bu zirveye İzmir  Milletvekilimiz Atilla Sertel, Denizli Milletvekilimiz Melike Basmacı, Emek Büroları MYK üyeleri Ali Petek ve Cemal Ünlü konuşmacı olarak katılacaklar. Konuşmacılarımız, Emek Bürolarının kuruluş amacını, nasıl çalışacağını anlatacak ve sorulacak sorulara da cevap verecekler. Bu büyük emek buluşmasına tüm partililerimiz ve vatandaşlarımızda dilerlerse katılabilecekler. Bu bizim için İzmir'de bir başlangıç olacak. Bundan sonra Emek dünyası için yapacağımız çalışmalar ve emekçilerimize vereceğimiz destekler artarak devam edecek. Yapacağımız çalışmaları da tüm kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.