Dolar 32,5523
%0.02
Euro 34,8659
%0
Altın 2.429,870
%-0.01
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanlığı'ndan manidar paylaşım

CHP İzmir İl Başkanlığı'ndan manidar paylaşım

CHP İzmir İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayiciler Odası, İzmir Ticaret Borsası ve Ege İhracatçı Birlikleri'nin ortaklaşa düzenleyeceği anayasa değişikliği bilgilendirme toplantısını hedef aldı. CHP İzmir İl Başkanlığı'ndan manidar paylaşım

  • Ege Postası
  • 21.02.2017 - 19:28

EGEPOSTASI - İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayiciler Odası, İzmir Ticaret Borsası ve Ege İhracatçı Birlikleri, çarşamba günü Kaya Termal Otel'de anayasa değişikliği bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek. 

Toplantıya Cumhurbaşkanlığı Başdanışma Mehmet Uçum, Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Şuay Alpay, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Sivil Dayanışma Platformu Temsilcileri Mustafa Dağcı ve Mehmet Şahin, konuşmacı olarak katılacak.

CHP İzmir İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla düzenlenecek toplantıyı hedef aldı. İl Başkanlığının paylaşımında toplantının afişi ve "Bazı odalarımızın Anayasa toplantısına, sadece Evet'çi konuşmacıların katılması tesadüf mü' #HAYIR için de aynı toplantı yapılacak mı'" ifadeleri yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.