Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'in 'adalet yürüyüşü'ne nokta kondu

CHP İzmir'in 'adalet yürüyüşü'ne nokta kondu

CHP İzmir İl Başkanlığı, İzmir'den İstanbul'a başlattığı 'adalet yürüyüşü'nü Genel Merkez'in telkini doğrultusunda sonlandırdı. İl Başkanı Güven, "Kurumsal bir karar, saygı duyuyoruz.Gereğini yapacağız. İstanbul'daki büyük buluşmada Ege'nin geniş katılımla yer alması için öncülük edeceğiz" dedi. CHP İzmir'in 'adalet yürüyüşü'ne nokta kondu

  • Ege Postası
  • 21.06.2017 - 11:40

EGE POSTASI - CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan İstanbul'a başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne, İzmir İl Örgütü’de İzmir’den İstanbul’a yürüyüş başlatarak destek olmuştu.

İzmir'in adalet yürüyüşü İstanbul'a doğru Manisa güzergahında devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. 

CHP İzmir'de yürüyüşe nokta

CHP İzmir İl Başkanlığı, Genel Merkezin " Yürüyüşü noktalayıp enerjinizi Genel Başkan'ın yürüyüşüne harcayın" mesajı sonrası yürüyüşü noktaladı.  

GENİŞ KATILIM İÇİN ÖNCÜLÜK EDECEĞİZ

İl Başkanı Asuman Ali Güven, alınan karar sonrası Ege Postası'na şu açıklamada bulundu;

" Genel Merkezin takdiri.  Genel Başkan Yardımcımızın ve Genel Sekreterimizin telkinleri vardı. İlçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle paylaştık. Kurumsal bir karardır saygı duyuyoruz. Gereğini yapacağız. Bizim amacımız yürüyüşle Genel Başkana katkıda bulunmaktı. Genel Başkanımızın adalet yürüyüşüne Ege'den destek olmak, katkı koymak amacındaydık.  Bundan sonra İstanbul'daki final gününde güçlü bir Ege katılımı için İzmir önderlik yapacak.Genel Başkanımızın Ankara'dan başlattığı yürüyüşüne katılımla destek olunacak. Esas olan Genel Başkan İstanbul'a ulaştığında Ege'nin büyük katılımla destek vermesi. İzmir bu anlamda öncülük edecek. Ankara'dan başlayan yürüyüşe katılarak destek vermenin ve finaldeki büyük organizasyona katkı sağlamanın dışında Genel Başkanımızın  adalet yürüyüşünün ses getirmesi için kalan günlerde etkinlikler düzenleyeceğiz." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.