Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Milletvekili Böke'ye ölüm tehdidi!

CHP İzmir Milletvekili Böke'ye ölüm tehdidi!

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke'ye ölüm tehdidi yapıldı, polis yoğun güvenlik önlemi aldı. CHP İzmir Milletvekili'ni bordo bereliler korudu

  • Ege Postası
  • 22.02.2017 - 13:57

Böke'ye tehdit, dün akşam katıldığı CNN Türk'ün canlı yayınını sırasında geldi.

Böke’nin televizyon kanalındaki konuşmasında 16 Nisan referandumunda “Hayır” kampanyası yapanların, “evet” kampanyası yapanlarla “eşit şartlarda olmadıklarını” söylemesi ve “bu ülkede hayır kampanyası yapmak, ölüm tehdidini göze almayı gerektiriyor” mesajı vermesi üzerine televizyon kanalını arayan bir şahıs, “zorluk yaşamak öyle olmaz, böyle olur” diyerek, Böke’yi öldürmekle tehdit etti.

Olay, Böke televizyon binasından ayrılmadan polise aktarıldı. Böke, gece yarısı polisler gelene kadar kanalda bekledikten sonra, yoğun güvenlik önlemi altında, Ankara’ya gitmek üzere havalimanına gitti.

Benzer bir ihbarın poliste de olduğunun anlaşılması üzerine, Böke Ankara’da Esenboğa hava alanında da yine yoğun güvenlik önlemiyle karşılandı.

UÇAĞIN KAPISINDAN BORDO BERELİLER ALDI

CHP Sözcüsü’nü uçağın kapısından bordo bereliler ile CHP’liler karşıladı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile birlikte, 8 araçlık güvenlik konvoyuyla evine getirilen Böke, polisler apartmanı baştan sona arayana kadar araçtan indirilmedi.

Böke, yine polis koruması eşliğinde evine götürüldü. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.