Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar, Böke ile 'Hayır' turunda

CHP Karabağlar, Böke ile 'Hayır' turunda

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı, 16 Nisan'da yapılacak referandum için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe yönetimi tarafından Eskiizmir Caddesinde hayır kampanyasına yönelik esnaf ziyareti ve alan çalışması yapıldı. CHP Karabağlar, Böke ile 'Hayır' turunda

  • Ege Postası
  • 26.02.2017 - 10:50

Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve yönetim Kurulu Üyeleri,  Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları ve partililer katıldı.

CHP'li Böke: Gonuşarak bir yarın inşa edeceğiz

Programa katılanların boynunda "Hayır" yazılı kahverengi (oy rengi) atkılar dikkat çekerken, gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde vatandaşların referandumda neden hayır demesi gerektiği anlatıldı.

Hayır çıkacağına inanıyoruz

CHP'liler, Eski İzmir’de esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra kahve toplantılarıyla da vatandaşlara yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve 16 Nisan'da halkın tercihini Hayır'dan yana kullanacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız,

Geçtiğimiz hafta çok güçlü bir şekilde referandum startımızı verdik. Karabağlar’ı altı bölgeye ayırıp, çalışma ekipleri oluşturduk. Bu hafta da altı bölgede neden Hayır denmesi gerektiğini vatandaşımıza anlattık ve aynı moralle çalışmalara devam ediyoruz dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.