Dolar 32,4851
%-0.19
Euro 34,7558
%-0.32
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.676,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da Akpınar, Durak ve Türsen bir arada!

CHP Karşıyaka'da Akpınar, Durak ve Türsen bir arada!

CHP Karşıyaka'da bir ilk yaşandı. 2014 yerel seçimlerinde Hüseyin Mutlu Akpınar'ın Karşıyaka Belediye Başkanı seçilmesinden bu yana ilk kez, Akpınar ile eski belediye başkanları Cevat Durak ve Cihan Türsen bir araya geldi. Buluşmanın sebebi ise referandum oldu. Karşıyaka'da sürpriz buluşma

  • Ege Postası
  • 03.02.2017 - 13:31

EGE POSTASI - CHP Karşıyaka'da geçtiğimiz günlerde eski ilçe başkanları ve il başkanlarını ağırlayan ilçe başkanı Uğur Yıldırım bu kez CHP'den belediye başkanlığı yapmış isimleri bir araya getirdi.

2014 yerel seçimlerinde Hüseyin Mutlu Akpınar'ın Karşıyaka Belediye Başkanı seçilmesinden bu yana ilk kez Akpınar ile eski başkanlar Cevat Durak ve Cihan Türsen bir araya geldi. İlçe binasında gerçekleşen sürpriz buluşmanın sebebi anayasa değişikliği teklifi için yapılacak olan referandum oldu.

İÇLERİNİ DÖKTÜLER

Görüşmenin yaklaşık 2 saat sürdüğü öğrenildi. Üç başkanın da Karşıyaka'da özellikle yerel seçimlerin ardından başlayan parti içi sancılı sürece yönelik içlerini döktükleri, öz eleştiri yaptıkları belirtildi. 

DAHA FAZLA BİR ARAYA GELECEKLER

Başkanların toplantı sonunda sürece yönelik katkı koyma, daha sık bir araya gelme noktasında hem fikir oldukları, referandum sürecinin önemine dikkat çektikleri öğrenildi. Başkanların Karşıyaka'da özellikle sosyal medya üzerinden parti içi eleştirilerin referandum sürecinde minumuma indirilmesine katkıda bulunmak adına kendilerine önemli görevler düştüğüne dikkat çektikleri belirtildi. 

İlçe başkanı Yıldırım'ın toplantıda Akpınar, Durak ve Türsen'e "Referandum sürecinde Karşıyaka'dan önce İzmir'e daha sonra Türkiye'ye yansıyacak birlik beraberlik görüntüsü vermeliyiz" mesajı verdiği belirtildi. Yıldırım'ın üç isimden de alanda görev almalarını istediği belirtildi.

HALK BULUŞMALARI BAŞLADI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar görüşmede halk toplantıları başlatttığını, mahallelere giderek halk buluşmalarıyla hem belediyenin çalışmalarını anlattığını hem de 'hayır' propagandasına katkıda bulunduğunu söyledi.

Durak ve Türsen'in de sürecin ülke için önemli olduğunu, parti içi çekişmelerden kaçınıp 'hayır' kampanyasına katkı koymak adına ellerindne geleni yapacaklarını söyledikleri öğrenildi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.