Dolar 32,4480
%-0.12
Euro 34,7449
%-0.65
Altın 2.440,580
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da eski başkanlardan referandum zirvesi!

CHP Karşıyaka'da eski başkanlardan referandum zirvesi!

Partilerde referandum için propaganda hazırlıkları sürerken, CHP'nin 'kale'si olarak nitelendirilen Karşıyaka'da ilçe başkanlığından önemli bir adım geldi. İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, geçmiş yıllarda görev yapmış ilçe başkanları ile Karşıyaka'da yaşayan eski il başkanlarıyla toplantı yaptı. CHP Karşıyaka'da

  • Ege Postası
  • 27.01.2017 - 17:02

EGE POSTASI - Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' diyen CHP'nin, Karşıyaka İlçe Örgütü, önemli bir toplantı yaptı. İlçe başkanı Uğur Yıldırım, partide geçmiş yıllarda Karşıyaka'da ilçe başkanı olarak görev yapmış isimler ile Karşıyaka'da yaşayan eski il başkanlarıyla bir araya geldi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Toplantıda eski il başkanlarından Ekrem Bulgun, Ali Engin, eski ilçe başkanlarından ise Adnan Alabay, Cevat Durak, Mustafa Özuslu, Ali Karaege, Abdullah Engin, Cevdet Tümtürk, Barış Güldoğan, Ertam Özen, Mustafa Sezen, Rıfat Özer, Süha Barlak, Ceyhan İskender ve Ganiye Saydam hazır bulundu. İlçe yönetimi ile kadın ve gençlik kolları başkanları da toplantıya katıldı. 

GÜNDEM REFERANDUM

Toplantının gündemi Nisan ayında yapılması planlanan referandum oldu. İlçe başkanı Yıldırım, ilçe örgütünün alanda referanduma yönelik yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeni anayasa değişikliği ile olumsuz anlamda nelerin değişeceği tek tek barkovizyondan anlatıldı.

SANDIĞA GİTMEYEN İKNA EDİLECEK

Geçmiş yıllarda Karşıyaka'da sandığa gitmeyen yüzde 20 oranındaki seçmene ulaşılıp, sandığa gitmeleri için ikna edilmeleri noktasında fikir birliğine varıldı. Süreçte partili partisiz tüm STK'larla bir araya gelinmesi öne çıktı. Öte yandan ilçedeki işlek noktalara 'hayır' stantları kurulacağı bildirildi. 

GÖREV ALACAKLAR

Toplantıda eski başkanlar propaganda sürecine yönelik önerilerini aktardı. Eski başkanlar alanda aktif görev almak istediklerini söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.