Dolar 32,5464
%0
Euro 34,8346
%-0.09
Altın 2.430,800
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da mesaj veren ilçe binası!

CHP Karşıyaka'da mesaj veren ilçe binası!

CHP'nin Türkiye genelinde en yüksek oy aldığı ilçelerin başında gelen Karşıyaka'da partinin ilçe binasının dışında ve içinde büyük değişikliğe gidildi. Yenilenip dış cephesiyle adeta 'mesaj veren' hale gelen ilçe binasına partililer tam not verdi. CHP İzmir'de

  • Ege Postası
  • 13.12.2016 - 10:11

EGE POSTASI- CHP'nin kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka'da partinin ilçe binası baştan aşağı yenilendi.

İlçe binasının dış cephesinde yapılan değişiklikler dikkat çekerken, partililerin büyük beğenisini kazandı. 

Dış cephede Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı yazısının sağına ve soluna Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ne Mutlu Türküm Diyene' ve 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' ifadeleri konuldu. Her iki ifadenin altında Atatürk'ün imzası yer aldı. Ayrıca 'Kuva-i Milliye' ruhunu yansıtması amacıyla  Mustafa Kemal Atatürk'ün kalpaklı olan bir fotoğrafı da binanın tabelasında yer aldı. CHP'nin "Türkiye'nin Birleştirici Gücü" sloganı binanın dış cephesinde kullanıldı.

İlçe binasının içinde de köklü değişikliğe gidildi. 120 kişilik toplantı salonu yenilendi. İsmet İnönü okuma köşesi yapıldı. Partililer burada gazete kitap okuyup ücretsiz çayını içebiliyor. İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın makam odası dışında, kadın kolları başkanı, ilçe sekreti, örgütlerden  sorumlu başkan yardımcısı ve eğitimden sorumlu başkan yardımcısına oda tahsis edildi. Girişe örgüt üyelerinin karşılanacağı, ağırlanacağı bölüm yapıldı.

Ayrıca ilçe binasında nöbetçi meclis üyesi uygulaması başlatıldı. İlçe binasında nöbet tutacak meclis üyeleri için bölüm yapıldı. 

İlçe Başkanı Yıldırım, " Partilerin ilçe binaları çok önemli. Bizim ilçe binamız Karşıyaka Çarşı'da...Hergün binlerce kişi gelip geçiyor. Üstelik Karşıyaka CHP'nin en yüksek oy aldığı ilçelerin başında geliyor. Uzun süredir tadilat yapmak gündemimizdeydi. Ciddi bir değişikliğe gittik. Dış cephepimiz adeta kompozisyon gibi. Mesaj veriyoruz. İlçe binamızın içi de partililerimizin vatandaşlarımızın rahat etmesine yönelik dizayn edildi" dedi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.