Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP: Kutuplaşmadan mücadele edelim

CHP: Kutuplaşmadan mücadele edelim

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı, İstanbul'daki bombalı terör saldırılarını kınayarak, dayanışma kararlılığı içinde dirençle mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı. 

  • Ege Postası
  • 13.12.2016 - 10:48

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'ndan, yapılan yazılı açıklamada korkarak kutuplaşmadan birbik içinde terörle mücadele etmek gerektiğini belirterek, şunları söyledi: 

"Saldırılarda şehit düşen polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın yasını tutuyor, saldırıyı yapanları, saldırının arkasındaki karanlık güçleri lanetliyoruz. Nereden gelirse gelsin, tüm terör saldırılarının faillerinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin; vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, dayanışma kararlılığı karşısında ezileceğine duyduğumuz sonsuz inançla bu hain saldırıda hayatını kaybeden 44 Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Şehitlerimizin aileleri ile emniyet teşkilatımıza ve iki mensubunu saldırılarda şehit veren Beşiktaş Kulübümüze başsağlığı diliyoruz. Terörün bütün vahşetine, şiddetine, katliamlarına rağmen; eşit, özgür, demokratik bir ülkede bir arada yaşamı ve barışı savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz! Düşmanlaşmayı, korkutarak toplumda kamplaşmaya yol açan her türden şiddet eylemini kınıyoruz! Nerede bir can ölse, oralı olur yüreğim, olmalı zaten. Olmazsa insan olmaz yüreğim! Korkmayacağız, yılmayacağız, asla alışmayacağız!"
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.