Dolar 32,5063
%0.18
Euro 34,8067
%0.25
Altın 2.490,040
%1.13
Bist-100 9.546,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Bakan sahaya indi: Örgüte 'hayır' mesajları

CHP'li Bakan sahaya indi: Örgüte 'hayır' mesajları

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, partisinin Selçuk İlçe Örgütü ile bir araya geldi. Anayasa değişikliğinin içeriği ve TBMM’de görüşmeler sırasında yaşananları paylaşan Bakan, referandum çalışmalarının nasıl yapılması gerektiğine dair partilileriyle fikir alışverişinde bulundu. CHP'li Bakan sahaya indi

  • Ege Postası
  • 04.02.2017 - 09:11

Bu referandumun partiler üstü bir konu olduğunun altını çizerek, meselenin ‘memleket meselesi’ olduğunu söyleyen Bakan, “İnsanlar bir kıvılcım bekliyor” dedi ve herkesi ‘hayır’ için saf tutmaya çağırdı.

SOSYAL MEDYA VURGUSU
Anayasa değişikliğine dair detayları anlatarak sosyal medyanın önemine vurgu yapan Bakan, “Biz muhalafet partisi milletvekillerinin çalışmalarını medyadan izleyemiyorsunuz. Bir sürü gazete var, ama bizim çalışmalarımız Cumhuriyet, BirGün ve Sözcü gazeteleri dışında yer bulamıyor. Bizler kendi yaptığımız çalışmaları, verdiğimiz mücadeleleri kendi sosyal medyalarımızdan paylaşarak insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Anayasa görüşmelerini milletvekimiz Ali Şeker’in yaptığı yayınlardan, Şeker TV’den takip ettiniz. Hepimizin, sizlerin de sosyal medyayı aktif kullanması gerekiyor. Kararsız seçmenlere sosyal medyadan da ulaşabiliriz” diye konuştu. Bakan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İzmir’deki bir mitingte yaptığı “Başkanlığa Hayır” konuşmasını parti örgütüne dinletti.

İNSANLAR BİR KIVILCIM BEKLİYOR!
Herkesi ‘hayır’ için saf tutmaya çağıran Bakan, şu şekilde konuştu: “TBMM büyük bir mevziydi. Bizim orada verdiğimiz mücadele çok önemliydi. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri mecliste destan yazdı. Hepimiz tüm maddeler için hazırlandık, konuşmalar yaptık. Şu an ‘hayır’ diyecek insanların tamamına yakını neye ‘hayır’ diyeceğini, neden ‘hayır’ diyeceğini çok iyi biliyor. Başkalarına anlatacak kadar iyi biliyorlar. Bizler haklıyız ve inanıyoruz. Gezi Direnişi’nde haklıydık, inanıyorduk; şimdi daha çok haklıyız, daha çok inanıyoruz. Vatansever; ülkesini seven, Cumhuriyet’in ve demokrasinin değerlerine inanan, milletçe huzurla ve barışla yaşamak isteyen, toplumun her kesiminin temsiliyet hakkını, hukukun üstünlüğünü, ifade ve basın özgürlüğünü savunan insanlardır. Bir kurtarıcı beklemiyoruz. Kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’tü. Bizler; onun açtığı ve gösterdiği yolda hep birlikte kurtarıcıyız. İnsanlar bir kıvılcım bekliyor. Vatanını seven herkesi ‘hayır’ için saf tutmaya çağırıyoruz!”

İŞ SANDIĞA SAHİP ÇIKMAKTA BİTİYOR!
Sandık güvenliğine dair endişelerini, sorularını ve çözüm önerilerini paylaşan partililere “iş sandıkta bitiyor” diyen Bakan, “Sandığa dair yaratılan bu ‘güvenilmez’ algısı, toplumda umutsuzluk ve çaresizlik yaratıyor. Bu iş sandığa sahip çıkmakta bitiyor arkadaşlar. Sandığın başında duruyorsak, usule uygun yapıldığını tespit edip ıslak imzalı tutanağı alıyorsak hiçbir sorun yok. Biliyorsunuz bizim parti olarak kendi sistemimiz var. Bu ıslak imzalı tutanakları kendi sistemimize girdiğimizde hata olduğunda alarm alıyoruz. Sağlamasını yapmamız önemli, müdahale ediyoruz. Islak imzalı tutanak almak çok önemli” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.