Dolar 32,5648
%0.06
Euro 34,8657
%0
Altın 2.435,900
%0.24
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Balbay ve AK Partili Dağ arasında tatlı-sert atışma!

CHP'li Balbay ve AK Partili Dağ arasında tatlı-sert atışma!

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, sosyal medyada takipçilerini gülümseten bir atışma yaşandı. CHP'li Balbay ve AK Partili Dağ arasında

  • Ege Postası
  • 12.03.2017 - 11:55

EGEPOSTASI – CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, referendum çalışmaları kapsamında Bergama’nın dağ köylerinde vatandaşla bir araya geldi. Balbay, Esnaf ve çiftçiye anayasa değişikliği teklifini "halılar tek desen olsun kabul eder misin', Pazarda tek satıcı olsun kabul eder misin', Traktör tek tekerlekle gider m? Tek ayakkabı işe yarar mı'" gibi sorular sorarak anlattı. Balbay, vatandaşa sorduğu sorularla anayasa değişikliği teklifinin kabul edilmesi halinde ülkede tek adam döneminin başlayacağını ima etti.

Balbay’ın anayasa teklifine yönelik verdiği ilginç örneklere AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan sosyal medya üzerinden esprili bir eleştiri geldi. Dağ, Balbay’a “Sen bu zekice(!) çıkarımlarını çift beyninle mi yapıyorsun'” diye sordu ve ifadesinin sonuna da gülümseme emojisi koydu.

Balbay da Dağ’ın kendisine yönelik ifadeleri sonrası, “Ben bunları beynim, kalbim, dilim, bütün organlarımın uyumlu çalışmasıyla yapıyorum” yanıtını verdi.

Balbay'ın yanıtı sonrası Dağ yeni bir tweet atarak, "Biz de bunu söylüyoruz zaten. Tek beyinle vücudun bütün organları uyumlu çalışır. Çift beyinle olmaz!!!" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.