Dolar 32,5548
%0.02
Euro 34,8915
%0.07
Altın 2.425,530
%-0.19
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li başkan AK Parti heyetiyle dolaştı kriz çıktı!

CHP'li başkan AK Parti heyetiyle dolaştı kriz çıktı!

CHP Bayındır'da yeni bir kriz kapıya dayandı. CHP'li Belediye Başkanı Sesli'nin, AK Parti heyetiyle ilçede inceleme turuna çıkmasına, CHP ilçe başkanı Aydilek isyan etti. Konu ilçe başkanları ve il yöneticilerinin yer aldığı WhatsApp grubunda tartışıldı.Bazı başkanlardan 'disiplin' çıkışı geldi. İlçe başkanı isyan etti, 'disiplin' çıkışı bile geldi

  • Ege Postası
  • 09.01.2017 - 10:37

EGE POSTASI - Uzun süredir Belediye Başkanı CHP'li Ufuk Sesli ile CHP ilçe örgütü arasında soğuk rüzgarların estiği Bayındır'da parti içinde yeni bir kriz kapıya dayandı.

Sesli'nin,  ilçede son günlerde yağan yoğun kar neticesinde dağlık alanda bulunan zeytin ağaçlarında meydana gelen hasarı AK Parti İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve AK Partili  meclis üyeleriyle birlikte incelemesi, partisinde tepki yarattı.

WHATSAAP'TA TARTIŞILDI

CHP İlçe Başkanı Behzat Aydilek'in, ilçe başkanları ve il yöneticilerinin yer aldığı WhatsApp grubundan Sesli ve AK Partililerin birlikte gerçekleştirdiği inceleme turunun fotoğrafını paylaşarak isyan ettiği öğrenildi. 

DİSİPLİN ÇIKIŞI

Aydilek'in tepkisine ilçe başkanlarının hak verdiği öğrenilirken, bazı başkanlardan "Disipline verilsin" çıkışı geldi.

CHP İzmir 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ'ın da Sesli'yi eleştirdiği ve  Meclis'te anayasa görüşmelerinin başladığı süreçte CHP'li bir başkanın verdiği görüntünün yanlışlığına dikkat çektiği öğrenildi.  Karlıdağ'ın grupta, "Yanında CHP İlçe başkanımız olmadan bu görüntü çok yanlış olmuş. Parti saygınlığını ve birliğini böyle sağlayamayız" mesajını paylaştığı belirtildi.

SESLİ:FARKLI YERE ÇEKİLMESİNE ÜZÜLDÜM

Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Ege Postası'na yaptığı açıklamada, " Ben yoğun kar yağışı sonrası ilçemizde yaşanan mağduriyetlere yönelik çalışma yapıyorum. AK Parti ilçe yöneticileriyle köy meydanında karşılaştık. Merhabalaştık. Siyasette saygı sevgi şarttır. Bunu yaptım. Birlikte oturup çay içtik.  Aynı anda aynı yerde olduğumuzdan birlikte inceledik. Ben belediye başkanı olarak görevimi yapıyorum. Vatandaşın yanında oluyorum.  Bir çekincem olsaydı o fotoğrafları sosyal medyadan koydurmazdım. Parti içinde farklı bir yere çekilmesine üzüldüm. Birlik beraberlik içinde olmamız gerek" dedi. 

GEÇMİŞTE İSTİFA KRİZİ YAŞANMIŞTI

Sesli'nin belediye bürokrasisinde yaptığı hamleler, AK Parti'de görev almış isimleri belediyede işe alması ve CHP ilçe örgütüne karşı tavrı nedeniyle CHP İlçe Başkanı Aydilek geçtiğimiz Mart ayında istifa kararı almış ancak araya Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır'ın girmesiyle istifa krizi çözümlenmişti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.