Dolar 32,4964
%0.26
Euro 34,5846
%0.26
Altın 2.477,150
%-0.24
Bist-100 9.578,00
%-1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Bayır'dan flaş iddia: AKP'de parçalanma başladı

CHP'li Bayır'dan flaş iddia: AKP'de parçalanma başladı

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şubesinin düzenlediği, ‘’Birlik ve Beraberlik’’ kahvaltısında katıldı. AKP’nin kendi içinde parçalanmaya başladığını belirterek, son kullanma tarihinin dolduğunu da ifade eden Bayır, ‘’Hiçbir siyası parti bu kadar uzun bir süre Türkiye’de iktidar kalmadı. Bu ülke kimleri görmedi k? Demirel, Özal, Çiller geldi, gitti. AKP’nin de bana göre son kullanım tarihi 2019’da sona erecek. Çünkü parçalanma başladı. Tayyip’te gidecek.’’ iddiasında bulundu CHP'li Bayır'dan flaş iddia: AKP'de parçalanma başladı

  • Ege Postası
  • 21.10.2017 - 15:40

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şubesinin düzenlediği, ‘’Birlik ve Beraberlik’’ kahvaltısında katıldı. Kahvaltıda konuşma yapan Bayır’ın hedefinde iktidar vardı. Cumhuriyet ve değerlerinin yok edilmeye çalışıldığını ifade eden Bayır, bu durumdan kurtulmak için, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalılarının ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi. Bayır, ‘’Akp iktidarları döneminde, Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisindeki kazanımlarımızın büyük bir bölümünü elimizden almaya başladılar. İleride bunların geriye dönük, yeniden kazanımı için hep birlikte hareket etmeliyiz. Kimseyi ötekileştirmeden ayrıştırmadan; din, dil, ırk ayrımı yapmadan, kol kola girip 2019’da sandıkta bütünleşmeyi sağlamalı ve AKP’yi alaşağı etmeliyiz. Buna mecburuz. Neden mecburu? Gençlerimiz için, çocuklarımız için, torunlarımız için mecburuz. Bütün gayretimiz ve çalışmamız geleceğimiz, onurumuz, çocuklarımız torunlarımız için olmalı. Mustafa Kemal Atatürk değerlerinde yetişmeleri, eğitim almaları için, bu kazanımları sağlamak zorundayız. Aksi takdirde her şeyi göze almış bir iktidar,  her istediğini yapmaya çalışmaktan çekinmeyecektir.’’ Dedi.

SIRA MİLLETVEKİLLERİNE GELECEK

AKP’nin kendi içinde parçalanmaya başladığını belirterek, son kullanma tarihinin dolduğunu da ifade eden Bayır, ‘’Hiçbir siyası parti bu kadar uzun bir süre Türkiye’de iktidar kalmadı. Bu ülke kimleri görmedi k? Demirel, Özal, Çiller geldi, gitti. AKP’nin de bana göre son kullanım tarihi 2019’da sona erecek. Çünkü parçalanma başladı. Tayyip’te gidecek.’’ Dedi.  FETÖ üzerinden AKP’ye eleştirilerine devam eden Bayır, ‘’Şunu bilmenizi istiyorum. 2019 da en büyük zararı da kendileri görecekler. İşte bu istifa ettirilen Belediye Başkanlarıyla, AKP içinde parçalanma başladı. Sıra milletvekillerine gelecek. ‘FETÖ’cü, Bylock’cu’ diye. Birisinin ülkeye dönmesi için, ‘’Bu özlem bitsin, gel artık’’ şeklinde yalvardıkları günlerden, ‘’Ne istedin de vermedik ‘’ biçimindeki sitem dolu sözlerine, daha sonra da, FETÖ için, ‘’Eli kanlı terör Örgütü’’ denildiği günlere gelindi. O zaman adı, Fethullah Gülen Efendi idi, sonra adı, ‘FETÖ’ oldu. Bunu topluma unutturmamak lazım, Fethullah Gülen Efendi’niz, ne oldu da ‘Fetö’ old? Niye o durumdan bu duruma gelindi. Siz bunlarla ortak değil miydini? Kol kola değil miydini? Bütün bunları birlikte yapmadınız m? Bunların hesabını sormak lazım.’’ dedi.

HER BİRİMİZ ETRAFIMIZI AYDINLATMAK ZORUNDAYIZ

Ülkemizde yandaş medya gerçeği olduğunu ifade ederek, gerçeklerin topluma gösterilmesinden kaçınıldığını belirten Bayır, ‘’Çevremizde her arkadaşımız, apartmandaki komşusuna, lokalde ki arkadaşlarına, sohbet ettiği dostlarına, görüştüğü her kişiyle konuşmalı ve her birimiz bir kişiyi aydınlatmalıyız. Bizim onlar gibi televizyonlarımız yok, onlar gibi gazetelerimiz yok, onlar gibi yandaş medyamız yok! Ancak ve ancak siz kalpaklı Atatürkçülerimiz var. Her birimiz, bir televizyon ve gazete gibi, etrafımızı aydınlatmak zorundayız. Lütfen bu görevi unutmayın. ‘’ diyerek sözlerini bitirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.