Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Bayır'dan Meclis'te 'kader' çıkışı!

CHP'li Bayır'dan Meclis'te 'kader' çıkışı!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısı üzerinden siyasilere seslendi. TBMM'de konuşan Bayır, "Hiçbirimizin buna 'kader' demeye hakkı yok" dedi. Öte yandan Bayır, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek'e sosyal medyadan tepki gösterdi. CHP'li Bayır Mecliste konuştu, siyasilere çağrı yaptı:

  • Ege Postası
  • 12.12.2016 - 13:21

EGE POSTASI - CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, TBMM'de bütçe görüşmelerinde konuştu. İstanbul'da Beşiktaş-Bursaspor maçında görevli polislere yönelik düzenlenen terör saldırısı sonrası siyasilere ortak hareket etme çağrısı yaptı.


KADER DEMEYE HAKKIMIZ YOK
Bayır, şunları söyledi;
"Yine kahrolasıca terör, yine kan, yine göz yaşı, babasız kalan evlatlar. Terör kimden gelirse gelsin karşısındayız. Çözümü için bizleri seçip buraya görevlendirenler bunu bizlerden çözmemizi bekliyorlar. Bölünmez vatanımız ve indirilemez ay yıldızlı bayrağımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Az önce Mecliste grubu bulunan partilerin ortak açıklaması gibi terörü yok etmek konusunda ortak çalışmalar yapılmalı ve bu terör örgütlerine gereken ders en ağır biçimde cevabı verilmelidir. Artık sadece "başımız sağ olsun" diyerek değil, ortak hareketle ve kararlıkla terörün üzerine gitmeliyiz. Hiçbirimizin buna "kader" demeye hakkı yok. Artık anaların yüreğine ateş düşmesin, artık bu acı haberleri duymayalım. Gelin, hep birlikte bu işi çözelim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."


GÖKÇEK'E TEPKİ!
Öte yandan Bayır, İstanbul’da yaşanan terör saldırısı sonrası katıldığı bir TV programında "Biz Çanakkale'de 250 bin şehit verdiysek; 25 bin şehit de burada verirsek kimse buna ses çıkartmasın" ifadeleri sosyal medyada tepki çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek'i hedef aldı. Bayır, sosyal medyadan " Yazıklar olsun daha şehitler toprağa verilmeden bunu siyaset ve başkanlık propagandası yapacak kadar adisiniz.Bizler  'Yeter Artık, ortak akılla birlikte çözelim. Bitsin bu terör'' çağrımıza, üstüne vazife olmayan cevap veriyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.